cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: fantek - ime ?

clock-img

24.07.2006, 18:33

clock-img

copka

pencil-img

1117

Tibor- med temi tremi.user posted image

Gal- jih poznam ze ful, pa se na Galce me spominja, te pa na peteline (it.gallo-petelin)- tako da absloutno ne
Tristan- kot so druge rekle, pomen zalosten- odpade.

clock-img

24.07.2006, 18:35

clock-img

kada

pencil-img

715

Meni osebno je lepo ime Nejc in Žiga.user posted image user posted image   Med temi bi pa zbrala Tibor, ker je Gal že preveč pogosto ime, Tristan mi pa ni všeč.

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

25.07.2006, 18:03

clock-img

Anonimen

Zanimivo...user posted image user posted image user posted image

Meni je namreč od vseh teh imen všeč Tristan. Ampak nimam pa asociacije, da bi to pomenilo nekaj žalostnega ( se spomnite Brada Pitta - Jesenska pripoved ??? ) ali pa pripovedko Tristan in Izolda ??

No kakorkoli že...tudi Galov je res že veliko.....za Tibor pa se kar nekako ne morem odločiti...me spominja na tisto pivo Tuborg....

Mogoče bo res kar kakšen Franček...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2006, 15:18

clock-img

lu155

pencil-img

285

tibor!

trinika&tomaž sončka moja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem