cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nosečnica potrebuje pomoč

clock-img

28.08.2006, 10:08

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Pozdravljene!

Najlepša hvala za vse ponujeno!

Žal se mi vse od carskega reza ni nič javila (14 dni) in nič ne vem, kako je z njo ali otročkom. Njen telefon je stalno izklopljen.

Ker me že skrbi, sem danes napisala pismo njenim, naj mi javijo, kako je z njima in ga grem zdajle oddat.

Ko kaj zvem, tudi o tem, kaj še potrebujejo, vam javim.

Še enkrat hvala hvala hvala!

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

30.08.2006, 15:31

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

barbara je žal pokojna verjemite vsega boi bila izredno vesela jaz jo poznam iz porodnišnice naredili so ji CR sama pa je žal v soboto preminula za rakom na pljučih,zato vsi ki imate kaj pomagajte ker si je ona to res zaslužila lahkopa me kontaktirate privat. z sinom blažem je vse ok je še na intenzivni ampak hvala bogu je z njim vse ok

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

clock-img

30.08.2006, 19:42

clock-img

Astrica

pencil-img

37

Tudi sama sem imela čast spoznat Barbaro... Ležali sva v sosednjih sobah v porodnišnici. Imam polno glavo besed, pa jih ne znam napisat. Zato samo - moje iskreno sožalje njeni družini.

Špela

clock-img

30.08.2006, 22:25

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

user posted image user posted image user posted image ... res žalostna zgodba... sploh nimam besed.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

31.08.2006, 18:51

clock-img

bucika

pencil-img

9

Res žalostno! Sožalje družini!user posted image

clock-img

02.09.2006, 11:26

clock-img

Anonimen

Prijateljica mi je rekla, naj si preberem to temo,....res nimam besed kaj se letos dogaja user posted image  user posted image , naši angelčki user posted image , kar izgubljajo starše user posted image , moja pikica atija, Blaž mamico user posted image ,...nimam besed, res ne!

P.s: Koliko je bila pa Barbara stara? (če kdo ve, drugače pa tako ali tako ni pomembno)

Iskreno sožalje njenim otročkom in možu.
user posted image

clock-img

02.09.2006, 12:11

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Matejka, res žalostno, ja.user posted image  Imela je 28 let.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

09.09.2006, 12:11

clock-img

KIKI*

pencil-img

151

p.s.
pišem tu še enkrat.
barbara je bila moja prijateljica-ni mi povedala za raka niti da je noseča-poklicale sva se ob večerih si druga drugi pomagale iskati službo ko je ostala brez nje-en čas skupaj pri neki firmi-pomagala mi je mi svetovala...potem pa danes šok in ostala sem brez prijateljice...user posted image user posted image
Včeraj zvečer sem prišla z morja in po dolgem času 1 mesecu-malo manj pokličem prijateljico, ker je pred morjem nisem dobila na gsm-prej se pa nisva slišali tud kake 14 dni ker je cele dni delala in delala.
A na gsm se oglasi njen dedek. Mislila sem da sem se zmotila pa sem vprašala če lahko dobim Barbaro. pa reče ne, Se opravičim pa v tistem reče: "Veste Barbara nam je umrla." Punca stara 28 let!!!! Doma je pustila 6 dni staro hčerkico in 2 leti starega sinčka-umrla je 20.8. na hčerin rojstni dan. Imela je reka a ni šla k zdravniku ker ni imela časa delala je cele dni. Potem je še najhuje to da je bila 7 mesecev noseča a je otroček preživel in je v inkobatorju.
samo jokam že 1 uro

BARBARA TOLE JE ZATE:

" Če bdiš kje nad svojimi sončki vedi da te imajo radi,
pomagala jim bom, kot sem jim parkrat do zdaj.
Ne skrbi, poskrbeli bomo zanje-ti jim boš kazala pot in jim kot zvezda svetila da jim bo potsvetla in topla ."

Pogrešala te bom in hvala za vse za kar se ti nisem mogla nikoli zahvaliti!!!
Adela

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem