cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lupiti sadje ali ne?

clock-img

28.05.2010, 16:12

clock-img

soncica01

pencil-img

278

glede na to, da živimo v mestu in vso sadje in zelenjavo kupujemo v trgovini, me zanima, kdaj v takšnih okoliščinah prenehati z lupljenjem sadja otroku ponuditi recimo neolupljeno jabolko?

Naj povem, da je naša stara 16 mesecev in ji še kar lupim sadje, ki je kupljeno v Sparu, pa res ne vem, do kdaj lupiti. Ima pa 4 zobke zgoraj in 4 spodaj, tako da ne vem, ali bi olupke sploh jedla.

Vesela bom vaših odgovorov.

clock-img

28.05.2010, 19:20

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz mu tudi še vedno lupim.

clock-img

28.05.2010, 20:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz starejši pri tej starosti nisem več lupila, tamali pa še vedno.

clock-img

29.05.2010, 15:11

clock-img

bolhamala

pencil-img

29

Kupjene stvari sem (v časih, ko je moj otrok še jedel sadjeuser posted image ) vedno fajn olupila, domače pa ne, razen, če je bila lupina res debela in neokusna. 

clock-img

29.05.2010, 15:15

clock-img

bolhamala

pencil-img

29

Ups, sem spregledala poanto teme. ZAnimalo te je kdaj, ne pa če. Se že ne spomnim, sem mu pa kar hitro dajala domača neolupljena jabolka, od začetka (ko je imel le nekja zobkov) sem pustila samo delček lupine, potem pa vedno malce več.

clock-img

31.05.2010, 08:08

clock-img

barni

pencil-img

1096

Naša noče z lupino, pa je stara 2,5 let. Pa mi ni problem olupit. Ker tudi meni ne potegne lupina pri tistih povoščenih jabolkih, za hruške pa itak velja, da je bolje olupiti.

Jaz raje jem jabolko narezano na krhlje, kakor kar celega.

clock-img

31.05.2010, 21:02

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Naša je stara dobrih 15 mesecev, pa ji sadje še kar lupim. In bom še naprej. Res, da je tik pod lupino največ vitaminov, vendar je v lupini tudi glavnina pesticidov (škropiva). Tako da.....

clock-img

01.06.2010, 09:45

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kokr kdaj, včasih lupim, včasih ne, povečini ne, ker ga lupina ne moti, če ga, pa jo ven pljune. Nima problemov z lupino (18 mesecev)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem