cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lupinica

clock-img

15.07.2020, 20:30

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

404

Zdravo,
mene zanima ali ste lupinico kupile posabej ali skupaj z vozičkom? Skrbi me namreč varnost pri trku. Imamo lupinico kupljeno z vozičkom in sedaj, ker smo veliko časa v avtomobilu z možem razmišljava da bi kupila kaj boljšega, vendar ne znava primerjati starih in novih standardov varnosti user posted image user posted image

clock-img

11.08.2020, 12:12

clock-img

LoniRR

pencil-img

908

Mi smo kupili loceno. Ni primerljivo , razen ce kupis visji rang vozicka npr. Maxi cosi... na netu imas varnsotne teste in specifikacije. Mislim da sta Nizozemska in Nemcija najbolj strogi pri izdaji certifikata. Neki standardi so doloceni, vendar imajo potem posamezne drzave to lahk osep poostreno. Ce rabis ti lahko pripopam link za te teste? Mi imamo od cybexa tako lupinco in avtosedez (360st.). Lupinca pa ima nastavljiv vratni del tko da raste z otrokom. Nasa ki ima skoraj 16 mescov je se vedno lahko v lupinci. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem