cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lubenice

clock-img

12.05.2010, 07:39

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Je katera probala posadit lubenice, mi jih vsi doma obožujemo in sedaj razmišljam da bi posadila par lubenic. Zanima me če uspevajo pri nas na mariborskem koncu.In na kaj moram bit pozorna.

clock-img

12.05.2010, 08:42

clock-img

donat

pencil-img

359

mi smo lani posadili, pa so prišle čisto male, samo za okras so potem bile, drugače sem pa že videla da jih veliko ljudi ima in uspevajo, vendar ne vem kako njim meni pa ni uspelauser posted image

clock-img

12.05.2010, 13:12

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

o TEM TUDI JAZ RAZMIŠLJAM-ups, velike črke, ampak ne vem, kakšno zemljo potrebujejo? Pa vlage verjetno kaj posebej ne, ker itak uspevajo v toplih krajih, tam pa tudi ni tak dosti dežja-ali se motim???
Kje pa seme dobit? Ka to iz lubenice bo dobro?

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

12.05.2010, 13:19

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Sadi jih ponavadi moj oče in mu ša kar uspevajo.Res pa je,da je zelo,zelo odvisno od vremena.Načeloma rabijo veliko toplote.
Sadi pa kar seme iz lubeniceuser posted image ,drugače pa se dobijo tudi sadike za kupit.

clock-img

13.05.2010, 15:01

clock-img

muška

pencil-img

3223

naše so ratale v velikosti melone, so bile kar OK no.

clock-img

04.06.2010, 16:30

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Meni tudi ena ni ven prišla, pa sem kupila seme in ga skoraj vsega posejala pa nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem