cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lokacijska informacija

clock-img

12.05.2007, 09:16

clock-img

corfu

pencil-img

3829

hello!

Mene pa zanima koliko časa je v veljavi lokacijska informacija, oz. na koliko časa se spreminja, ali kdaj zastara?

Hvala

lp Corfu

clock-img

12.05.2007, 09:33

clock-img

Anonimen

Velja do naslednjega sprejema prostorskih planov. Te pa sprejemajo, kakor jim zapaše, ponavadi traja kar več let, tudi desetletij user posted image .

clock-img

12.05.2007, 09:36

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Hvala!

clock-img

13.05.2007, 21:10

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Veš kaj je hecno..naš arhitekt lokacijske info.sploh pogledal ni in precej stvari je naredil drugače, kot piše v lokacijski..med drugim bo hiša 3 metre višja od predpisane višine v lokacijski...pa ni nič narobeuser posted image
Sem še danes začudena nad tem.

clock-img

14.05.2007, 09:50

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Hm...zanimivo. Ja, vse se da. Tudi meni je na občini omenil, da če imava dobrega arhitekta se praktično vse da in je vse mogoče, samo interes mora imeti in vedeti kaj dela. Jaz sem tega sicer zelo vesela, samo ne vem čemu potem taka smiselnost in obveznost lokacijske informacije?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem