cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ločevalna dieta- še katera?

clock-img

23.08.2011, 19:28

clock-img

*lala*

pencil-img

82

včeraj sem začela s t dieto, rada b odpravila vsaj 15 kg.user posted image

je še katera ki bi se mi pridružila?user posted image

clock-img

24.08.2011, 06:12

clock-img

TDTP

pencil-img

366

bi se pridružila! Za izgubiti imam cc 5 kg a me je malo strah da se ne bom tako striktno držala kakor ti! Lahko pa poizkusima pa bom tudi jaz malo zreducirala vnos kalorij in začela spet telovadit, ker v tej vročini sem se kar polenila! Drugače je pa ločevalna dieta zakon, z njo sem že izgubila 12 kg in tu in tam, kakšen dan še po večini vedno ločujem samo gibam se sedaj bolj malo! No pa poizkusiva!!!!user posted image user posted image

clock-img

24.08.2011, 07:23

clock-img

janapan

pencil-img

823

Jaz sem sicer že skoraj 3 tedne na Montignacu, z 90 dnevno sem obupala je zame preveč restriktivna ( samo sadje za zajtrk ko rabiš največ energije in pa držanje zaporedja dnevov - ravno ko pade piknik imaš pašto, ko si želiš sladko imaš meso....) No jaz sem bila na tej dieti vsaj 5x. Vsakič prbl 1 mesec, vsakič sem tudi shujšala do 6 kg....ampak sem prav vse dobila nazaj. Bomo videli kako bo z Montignacom. Načeloma je podoben ravno tako gre za kombinacijo - ne mešaš beljakovin in OH ter maščob in OH, lahko pa v istem dnevu ješ iz vseh skupin.  Je pa mal zapletena na začetku ko moraš preštudirat kaj gre skupaj in kaj ne. Do sedaj sem v malo manj kot 3 tednih shujšala cca 4 kg. Do cilja imam še 9 kg.

clock-img

24.08.2011, 09:39

clock-img

TDTP

pencil-img

366


Dieta z Montignacom, to bi tudi jaz probala, ker ko začnem telovadit, to pa pomeni 15 min ogrevanja in cc. 30-45 min orbitreka teče iz mene in si rada privoščim konkreten zajtrk (kosmiče, kruh in kakšen zeliščni namaz), da imam pol dovolj energije čez cel dan! A je ta dieta fejst zakomplicirana?

clock-img

24.08.2011, 10:40

clock-img

*lala*

pencil-img

82

tud jst sm bla enkrat že na tej dieti pa sm shujšala skoraj 15 kg (kljub prekrškom), zdej po porodu pa spet morem mal odpravit, upam da se bom tokrat res striktno držala.

mene tudi zanima kakšna je ta Montignacu dieta, mogoče bo to lažje, pa bomo s to poskusile, ker meni je tudi zoprno to ko se velikokrat zgodi da je kakšen piknik jaž pa na pašti oz. kaj drugega...sploh pa zdej čez poletje.user posted image
no pa poskusive!user posted image

clock-img

24.08.2011, 12:44

clock-img

AR

pencil-img

75

Tudi jaz sem vam pridružjem. rada bi izgubila 5 kg.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem