cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

limonada in cedevita??

clock-img

08.01.2008, 20:08

clock-img

iva77

pencil-img

194

Mene pa zanima kok je kaj dobra oz. zdrava limonada ali cedevita, namreč mi je v user posted image  zelo slabo ampak danes se mi je luštalo limonade in sem si jo privoščila kar cel liter prav tako rada spijem cca 3.dcl cedevite dnevno, ostale pijače mi NE pašejo vključno z vodo

hvala za odgovor

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

clock-img

08.01.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

Po moje,da limonado lahko normalno piješ, cedevita pa v mejah normale, ker jo preveč ni priporočljivo(ti piše na škatlici koliko jo lahko popije odrasel človek)

clock-img

09.01.2008, 08:21

clock-img

Anonimen

Jaz bi se sigurno raje odločila za nesladkano limonado kot cedevito, vendar ne s pretiravanjem. Preveč limon na dan, baje tudi ni dobro user posted image . V večini bi pila samo vodo, vitamine in minerale pa bi skušala nadomestiti s sadjem.

Aja, voda ti ne ustreza. Morda pa bi naredila različne napitke iz različnih agrumov. Enkrat bi si iztisnila sok limone, drugič grenivke, pa pomaranče,...(oz. kar hkrati) in malo razredčila z vodo. Drugače pa si tudi jaz slabosti lajšam s pitjem nesladkane limonade in mi odgovarja pojem pa veliko sadja, trenutno veliko mandarin.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 9.1.2008 8:25:43 >

clock-img

09.01.2008, 09:17

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Jaz bi cedevito spustila. Raje limonado.

No, moj želodec prenese itak samo navadno vodo. Vsi citrusi, vsi sadni sokovi, vse sadje, vsa ostala tekočina mi obrne želodec.

clock-img

09.01.2008, 09:25

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ojej, ne me strašit, ker spijem ful cedevite. Mi druga tudi ne paše. Sicer so se slabosti malo umirile, ampak imam še vedno tak čuden okus v ustih. Non stop žvečim čigumije, ližem lizike, pijem cedevito, še prah jem...user posted image Ojej...

clock-img

09.01.2008, 15:44

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Non stop žvečim čigumije, ližem lizike, pijem cedevito, še prah jem...

To sem jaz delala tam do 12 tedna...mi je noro pasalo.user posted image user posted image Sedaj pa mi je cedevita mimo. Limonada pa carska.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

09.01.2008, 16:45

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Limonada nima kaj škodit (tudi v večjih količinah - sicer pa koliko tekočine pa dejansko spiješ na dan in verjetno je v litru limonade bore malo limon in precej vode, tako da kar pogumno. Je pa res, da te lahko po vsaki pijači iz sadja (100% sokovi, limonada itd.) peče zgaga oz. ti je slabo, ker naj bi človek sadje užival samo na prazen želodec (ker se hito prebavi, že žel pol urice roma ven iz želodčka user posted image , vsa ostala živila pa imajo za prebavo dolgotrajen proces in rabijo drugačne prebavne sokove...).

clock-img

17.01.2008, 16:01

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Tudi jaz običajno spijem eno cedevito na dan - menda ni fajn pretiravat s količino, nekje sem brala da je imela ena pupe zaradi preveč popite cedevite probleme s strjevanjem krvi ... pa tudi, če ima katera težave z želodčno kislino, ni dobro pretiravat. 

clock-img

18.01.2008, 10:53

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Ponavadi se odvečni vitamini izločijo, razen nekateri. tako, da cedivita je super samo v mejah normale. poleg tega moraš upoštevat, če jemlješ še ostale vitamine. mislim, da je pronlem v A,D  ???

limonada je vredu samo na prebavo zna vplivat

clock-img

18.01.2008, 10:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vse je super v mejah normale user posted image

clock-img

19.01.2008, 16:18

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

iva77: Mislim, da je limonada OK. Sama si jo pripravljam iz BIO limon. Kar se pa Cedevite tiče, tud ni panike...
Itak pa za vse velja: V MEJAH NORMALE. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem