cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lilije

clock-img

25.03.2009, 18:16

clock-img

honey

pencil-img

2567

Lansko leto sem kupila čebule lilij (3 vrste). Imela sem posajene v posodah. Letos pa bi jih rada posadila na vrt, pa me zanima, če sem ga mogoče polomila, ker sem jih imela celo zimo v posodah? Bojim se, da so mi zmrznile in ne vem, če se mi jih sploh splača saditi? Ampak najbrž bom kar poskusila in bom videla. Ali jih je drugače potrebo jemati čez zimo iz zemlje? 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

25.03.2009, 20:23

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Lilij jaz ne jemljem iz zemlje, ker je večina njih prezimnih. Komot jih kar posadiš. Pazi samo, da jih posadiš globoko, saj se sadijo navadno globje, kot ostale čebulice, najbrž tudi zaradi tega, ker se tako težje polomijo, imajo boljšo oporo.

clock-img

30.03.2009, 12:50

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Imam ogromno različnih lilij a jih presajam septembra in jih pustim lepo v zemlji. Ko sem jih lansko leto spomladi nekaj presadila na vikend mi sploh niso cvetele.  jih pa ne sadim pretirano globoko pa vseeno izredno lepo delajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem