cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

libido po porodu...

clock-img

04.03.2005, 09:50

clock-img

Tjula

pencil-img

308

zrasel ali padel? Se vam pogosto dogaja, da, potem ko otrok zaspi, raje kot da bi se spravile "na delo", pogledate dober film, prelistate revijo, se zavalite v kavč in želite samo to, da bi imele mir, kljub temu, da partnerja neskončno ljubite? Imate kdaj slabo vest, ker vam ne paše več tako pogosto kot prej? Se kdaj "prisilite" in kljub temu, da se vam ne ljubi, naredite dragemu uslugo, samo da je on srečen?

clock-img

04.03.2005, 10:00

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jap, tako nekako... sploh pa tale rr naredi svoje. Me je sicer mož gor prijavil, pa imam občutek, da me bo tudi zelo kmalu odjavil, hehe.

clock-img

04.03.2005, 10:03

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jap, samo midva kar oba obsediva pred TVjem, al pa vsak pred svojim računalnikom:) pol si pa dava lupčka za lahko noč. in to je to. pa saj bodo prišli še bolj vroči večeri, sem prepričana. :morje:

clock-img

04.03.2005, 10:49

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Najprej ostal isti, potem drastično padel, nato počasi spet rasel in po enem letu je prišel na normalno raven.

Res pa je, da je veliko manj časa...

clock-img

04.03.2005, 11:14

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pri dveh puncah, ena čez dan ne spi, druga včasih tudi samo 1 uro, sem zvečer tako zmatrana da bi najraje bila vsaj malo sama

ZA spolnost je treba kar potruditi, ne prisiliti,
Libido je pa najboljši med nosečnostjo. Zanimivo a ne.

clock-img

07.03.2005, 18:13

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

med nosečnostjo padel, pol pa narasel:)

clock-img

07.03.2005, 21:23

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pri meni je tudi tako nekako no sej ne da se mi neljubi nikoli,samo manj kot prej.
Nikoli pa se neprisilim da bi mu ustregla in da se nebi počutil užaljenega,ker nisem takšen tip in mu raje povem da danes nisem od volje.

clock-img

08.03.2005, 11:08

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem se že malo spraševala, kaj je narobe z mano, da je tako padel

se še zgovarjam na čiščo in hormone, ampak kmalu bom morala pogledati biku v roge :)-

clock-img

08.03.2005, 14:37

clock-img

Anonimen

Me nosečnostjo se mi je zdelo, da se mi bo "jumferček" nazaj zarastel;):)-;) Sploh mi ni bilo do seksa. Po Porodu sem komaj čakala, se šivčki pocelijo in potem je bilo noro! Kot da na novo odkrivava svet:bravo::bravo::bravo: Sedaj so se zadeve malo unesle, a še vseeno komaj čakam na večerni smukec pod odejo. Kaj je lepšega, kot da se za zaključek dneva prepustiš ljubezni in v objemu zaspiš. Včasih tudi paše čas čisto zase...takrat pa si privoščimo enega "tahitrega:)-:)-:)-", pa ostane še veliiikooo časa!
Pozdravček, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem