cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

liže

clock-img

12.09.2007, 19:53

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Jaz imam pa sledeči problem (v bistvu jih imam 1000000) z mojim Kristjanom, ki me grozno moti.  In ta je da grozno rad liže in to vsakega in vse. Vse še vedno vtakne v usta. Poliže koga po obrazu, majici, hlačah, včasih celo čevljeuser posted image !
Kaj naj naredim??? Kako naj mu razložim naj tega ne počenja???  Ker me je res grozno sram. Danes sva bila v trgovini, kjer ga je ena gospa (ki je ne poznam) prijela za rokico in on ji jo je polizal!!??user posted image   Kako user posted image naj jst vem, a si je ona sploh umila danes roke???????
HELP!!!!!

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

clock-img

13.09.2007, 07:24

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ojoj... mogoče ima kak fetišuser posted image

kaj pa vem... naša je tudi lizala... ampak samo domače po obrazu, namesto lubčka. To pa zato, ker je gledala risanko Dama in potepuh in tak kužika poliže kužka, ko mu da lubčka.

No, smo ji povedali, da se to ne dela, da lahko spet dobi pikice v ustih (je imela slinavko letos) in je nehala.

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

13.09.2007, 08:53

clock-img

Anonimen

user posted image Ne vem,no,edino,to ti lahko rečem,da jo vsakič predčasno odmakneš,preprečiš in vedno znova neutrudno,uporabljaš besede,ne,to se ne sme.Najbrž na ta način spoznava svet okoli sebe,tako,da ga okuša.
J,ja,se še se dobro spomnim,kaj je delala moja starejša hči,ko jebila majhna.
No obdobje je bilo zelo kratko,ampak je bilo,meni se je pa želodec obračal.
Nekega poletnega večera,vroče je bilo za biti v zapretme pa smo šli na sprehod po piranski Punti,mi in prijatelji z fantkom enake starosti kot moja.
Maledva sta divjala na okoli,starši smo se pa pogovarjali in ju imeli na očeh.
Samo trenutek smo odmaknili oči pa ju kar naenkart ni bilo na vidnem polju.
Kje sta končala?Jan(tamali)je bil sklonjen nad avtomobilsko gumo,parkiranega
avtomobila in jo z užitkom glodal,naša pa se je spravila nad kovinski
kandelaber in ga z užitkom okušalauser posted image Neeeee!!!!!!!!Fuj,tega se ne smeeee!!!

Pogledi,pa so dajali drugo sliko:Če pa je takooo dobro.user posted image No ja,saj se ni
ponovilo,razen,ko sem jo dobila z žličko delat  luknjo v steno in okušat omet.
Še pa še sem od staršev slišala,kakšne čudne navade in okuse so imeli njihovi otroci v določenem obdobju.Pa jih je minilo.

clock-img

13.09.2007, 09:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

user posted image  Smo na istem, samo da do tega, da bi lizal koga tujega še nismo prišli user posted image . Ja, obliže pa ročaj nakupovalnega vozička user posted image , moje hlače, majico, moja ušesa ipd. Pa bolj mu govorim, da se to ne sme, da je grdo in bljak in ne vem kaj še vse, večje veselje ima. Zasmeje se mi ko en mali user posted image  in z veseljem nadaljuje. Ja, pa kaj mu naj, samo upam lahko, da bo čimprej minilo.

clock-img

13.09.2007, 16:35

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Tudi jaz imam lizača doma!
Pravijo da jim manjka nekaj (vitamini, minerali, železo.....) in da zato ližejo, nevem če je to res user posted image !
Naš se še ni spravil na druge ljudi, rad obliže ročko od vozička v trgovini, kakšno ograjo, daljinca ima v ustih .....
Pravijo da je to pač eno od obdobij user posted image

clock-img

13.09.2007, 16:46

clock-img

Anonimen

pomoje je pa pač to način s katerim otrok prepoznava nove zadeve. oikusuporablja kot druga čutila vid, sluh tip. očitno more vsako stvar tut okusit, verjetno tut vse prešlata.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem