cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

letveno dno pri postelji - nujno ali ne?

clock-img

17.03.2012, 12:19

clock-img

jasna80

pencil-img

31

Bom kar tukaj vprašala, ker ne vem, kam naj to uvrstim. Zanima me, koliko je nujno, da je pri postelji za odrasle pod vzmetnico (nameravamo kupiti latex) letveno dno (upogljivo, z regulacijo trdote) ali to ni tako važno in namesto tega lahko damo le ravne deske (tudi nekakšno letveno dno, vendar so deske neupogljive, drugače pa dimenzijsko enake kupljenim letvenim dnom)?

clock-img

17.03.2012, 14:38

clock-img

SMT3

pencil-img

632

A ni letveno dno obvezno le pri Dormeo jogijih?Ne vem....Jaz imam dile user posted image

clock-img

17.03.2012, 15:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.03.2012, 18:30

clock-img

roladica

pencil-img

310

Baje so tiste vzmetene letvice ne navaden larifari, samo drago je. Če imaš kvalitetno ležišče tega ne rabiš. Pomembno je le da imaš letvice (da nimaš polno dno) zato da se ležišče zrači, pri lateksu je to sploh pomembno. To ti lahko naredi vsak mizar.

clock-img

17.03.2012, 21:34

clock-img

Anonimen

Jaz bom pa tako rekla: nekaj let sva spala na jogiju, ki je bil položen na navadne deske in non-stop sva se zbujala z bolečinami (jaz v kolkih, on v hrbtu) ... potem sva že razmišljala da bi kupila drug jogi, no pa sva potem enkrat za foro v Ikei kupila te vzmeti (2x 30€), kao tudi če kupiva nov jogi, bova te vzmeti potrebovala ... no pa veste kaj je sedaj? Ne razmišljava več o tem da bi kupila nov jogij, ker bolečin enostavno ni več. Celo ležišče se toliko bolj prilagaja telesu, da je spanje res užitek. Tako da moje mnenje je, da vzmeti absolutno da, vendar pa ni potrebe po nekih ultra dragih izvedbah.

clock-img

18.03.2012, 09:53

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Midva imava sicer vodno posteljo, ampak na morju v app imamo navadne letve iz ikeje, na eni postelji pa kar domačo izvedbo- deske smo zabili. Ta mali je prej imel tudi navadne deske zabite, zdaj ima navadne letve iz ikeje. Glede na to, da smo poleti vsaj 2-3 mesece na morju in da smo vajeni vodne postelje, ne občutimo neke razlike na navadnih deskah- nas nič ne boli.

clock-img

18.03.2012, 14:01

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Z vidika zračnosti je za vsa latex ležišča pomembno, da so letvice - da je zračno. Z vidika tvoje udobnosti je pa odvisno od tebe, ali ti je všeč, da so letvice upogljive ali ne. Meni osebno je ležišče na parketu neudobno (in to je identično neupogljivim letvicam). Kar se tiče nastavitvi trdote - je pa - spet meni osebno - to brez veze.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem