cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

leclercovi šotori

clock-img

09.05.2010, 21:00

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

a je katera pogledala Leclercovo ponudbo šotorov, ki začne veljati z jutrišnjim dnem?

http://www.e-leclerc.si/default-100.html

tu je sicer enojni šotor za 4 osebe, v ponudbi je tudi tak z ločenima spalnicama (vsaka 240X140 cm, notranji prostor 4,6 m2 ), a je material enak kot na linku. Je precej poceni (znižan z 74,90 € na 66,29 € + 10% bon), pa me zanima, če je katera opazila kakšno pomanjkljivost oz. nepraktičnost, zaradi katere je šotor tako poceni?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

10.05.2010, 16:02

clock-img

alamar

pencil-img

121

Jaz ne bi kupoval teh noname šotorov. Rajši počakaj na kakšno razprodajo. Lani je bila glih v Leclercu enkrat junija in so imeli en dan večino kamp opreme 50% ceneje. To je vključevalo tudi veliko modelov high peak šotorov od tistih za eno osebo do velikih. Ni vrag, da ne bodo tudi letos imeli razprodajo.

clock-img

10.05.2010, 16:14

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

2ursae, če bi rada kvaliteten šotor, ki bo trajal par sezon rajši daj malo več pa imaš potem mir.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

10.05.2010, 20:07

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

user posted image o, hvala vama, bom res počakala, ker se nam niti ne mudi tako zelo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem