cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

laparoskopija-datumi

clock-img

06.09.2004, 10:52

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Čao, punce,

Vrnila sem se z dopusta.In poklicala na Ginekološko kliniko. In dobila datuma za laparoskopijo: 20.9.2004.

Zdej me pa zanima - a je še katera takrat v Ljubljani naročena (jest sem pri dr. Voglerju).

:(Brrrr, me pa kr trese od strahu, da ne govorimo o občutkih v trebuhu.....Ufaaa, nej bo že končn 20.9.... :(

Bye, :miska:

clock-img

06.09.2004, 11:30

clock-img

urši77

pencil-img

621

Tale datum je bil pa hiter. Sicer me to še čaka to jesen, dobro opravi, potem pa veselo :sloncek: :sloncek: :sloncek:

clock-img

06.09.2004, 11:35

clock-img

Maša

pencil-img

348

Hojla,...mene že od maja prestavljajo za histeroskopijo, ker imam neke probleme z levkociti in me ne smejo oziroma ne priporočajo operirati. v bistvu sem ti hotela samo reči, da je dr.Vogler super zdravnik, če mogoče še ne veš!

Srečno,

lp,
Maša

clock-img

07.09.2004, 14:44

clock-img

Janika

pencil-img

307

dober dan,

nic takega ni, in nic se ne boj.
Pred dvemi leti sem bila na laparaskopiji. Operiral me je prav dr. Vogler. Vse OK, brez komplikacij. Sledile so cca. pol leta ovulacije, ki so bile ocitne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem