cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lancome hypnose maskara

clock-img

09.03.2007, 09:16

clock-img

solatja

pencil-img

952

razmišljala sem o nakupu te maskare. zadnič pa mi kolegica omeni, da si jo šla tudi ona kupit in da ji je prodajalka v Mullerju povedla, da so se te maskare "pokvarle" - da so bile pred dvema letoma (ko jo je ta kolegica že mela) velik boljše kvalitete kot pa  so zdaj. da jih stranke kr nazaj nosijo... user posted image user posted image user posted image

mogoče smo dobili v Slovenijo kake stare zaloge ali pa jim je že potekel rok uporabe??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še kaka razlaga? user posted image user posted image

sicer pa, kako pogosto menjavate maskare? vržete kdaj kako stran prden jo porabite? zadnič sem nekje ujela, da so maskare najbolj pokvarljive od ličil in da bi jih blo treba menjavat na cca. 9 mesecev?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2007, 09:19

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Jaz maskaro menjam nekje na 2-3mesece, če se grudi pa še prej.
Rabim pa jo vsak dan. Morda kakšen dan v vikendu ne.

clock-img

09.03.2007, 09:41

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Hypnose je meni ena izmed boljih. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz masrako menjam tam na ene 3-4 mesece.

clock-img

09.03.2007, 09:42

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz jo mam trenutno od Kanebo.  Ima svoje dobre lastnosti in svoje slabe. Zmerno zadovoljna. ;)

Gospa sem.

clock-img

09.03.2007, 09:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

meni je Hypnose super, že nekaj let kupujem sam to user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.03.2007, 09:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Hypnose je meni ena izmed boljih. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz masrako menjam tam na ene 3-4 mesece.

Tale je ena novih user posted image

clock-img

09.03.2007, 10:11

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz imam to maskaro, kupila sem jo v Limoniju in je meni osebno the best

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

09.03.2007, 14:32

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Nisem še je mela! Enkrat sem kupila eno od lancoma, ki je bila takrat najboljša in sem bila razočarana. Vztrajam pri svoji, Loreal 4xvolumen, ker dobro podaljša in zgosti obenem. Porabim jo v 2 mesecih. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem