cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

la redoute

clock-img

21.02.2007, 01:08

clock-img

smeško

pencil-img

112

pozna katera ta katalog?
če ja, kako ste zadovoljne z izdelki?
in če je res kvalitetnan roba?

lp

clock-img

21.02.2007, 07:04

clock-img

zanika

pencil-img

82

Naročila sem nekaj izdelkov, pa sem tudi vrnila - razen dveh. Sicer je kvalitetno zašito, me pa motijo zamolkle, sprane barve. V katalogu so videti bolj živahne. Sem pa opazila še nekaj: na vseh artiklih je pisalo Made in China.

clock-img

21.02.2007, 09:01

clock-img

Anonimen

Kupujem včasih če je kaj dobrega v akciji. Drugače je pa predrago glede na to kaj dobiš.

clock-img

21.02.2007, 09:07

clock-img

Ro.Na

pencil-img

96

No, jaz sem naročila stvari za tamalo in sem bila z vsem zelo zadovoljna. Je pa res, da številke velikosti včasih niso čisto prave, ampak so mi vse brez stroškov zamenjali za druge.

clock-img

21.02.2007, 09:08

clock-img

Anonimen

Ena moja sodelavka je parkrat naročila in bila zelo zadovoljna, druga je pa enkrat naročila eno zelo drago trenirko, ki so se ji takoj ful raztegnila kolena.

clock-img

21.02.2007, 09:09

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

kupujem kar veliko za tamale dve, pa sem zadovoljna s kakovostjo, edino številke so mogoče mal manjše.

Zase sem pa kupila eno pižamo, ki se pa je na žalost totalno zmuckala in eno bombažno majco, ki je pa ok.

clock-img

21.02.2007, 09:20

clock-img

dana

pencil-img

1395

Kaj to pomeni da so številke malo manjše, npr. jaz nosim 38, a moram naročiti potem 40, da mi bo prav??

clock-img

21.02.2007, 09:44

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

to sem mislila bolj za otroške stvari.

Ta odrasle številke so štimale. Samo sem pa naročila samo dve stvari zase.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem