cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kus kus

clock-img

02.08.2005, 17:40

clock-img

lan

pencil-img

1173

Dajte mi kaksno idejo kako in s cim naj napravim kus kus za tamaucka?
Hvala

clock-img

02.08.2005, 17:48

clock-img

lex

pencil-img

6532

Prepražiš zelenjavo (malancan, bučke, korenček, paradižnik, papriko, in vse ostalo) zaliješ z vodo in dušiš, na koncu dodaš kislo smetano in začimbe po okusu (bazila, origano, sol, vegeta, česen s poprom,......) in postrežeš s kus-kusom. Je full dobro in midva to jeva v poletnih mesecih ker je osvežujoče.

clock-img

02.08.2005, 18:03

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem ga včasih Tiborju tudi dala z mesno-zelenjavnimi ali z zelenjavnimi omakami.

clock-img

02.08.2005, 19:51

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

men je všeč tud v juhi, ker se tako lepo napihne

drugače ga jaz pripravim kot prilogo, kot npr. riž

clock-img

02.08.2005, 22:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.08.2005, 23:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz ga včasih zakuham v zelenjavno juho, kombiniram z vsemi možnimi omakami..lahko ga pripraviš tudi z mlekom ali kakavom za večerjo..:)

clock-img

05.08.2005, 22:08

clock-img

lidia

pencil-img

501

Lan živjo,

v nekaterih arabskih državah kus kus pripravljajo tako, da spodaj dušijo zelenjavo, al pa še npr.kakšno meso zraven, kus kus pa dajo v sito nad to, tako da se v bistvu naprije te pare in z njo tudi dobrega okusa seveda.

Po mojem se splača poskusit. Drgač pa, zelo dobrega imajo v Maxiju spodaj...jaz sem kupila enga v Intersparu in je zanič. Pa trgovinca z zdravo prehrano na Trubarjevi ga ima tudi.

Morda sem zbirčna, ampak po mojem ni vsak kus kus tisti ta pravi kus kus. Kje ga pa ti kupuješ?

:metulj::metulj:
Lidija in Lukas

P.S. Pa upam, da se po dolgem času spet kaj vidimo.

clock-img

06.08.2005, 21:38

clock-img

lan

pencil-img

1173

Jaz sem ga kupila v BTC-ju na trznici v eni Bio trgovini in je bil zelo dober.Naredila sem ga pa z zelenjavo in mesom.

clock-img

06.08.2005, 22:29

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

No, ste tudi meni dali idejo ker ga imam doma in se ga ne lotim!

Bom poskusila!

clock-img

09.08.2005, 09:36

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Jaz ga naredim našemu malemu skupaj s sadjem kot sadno kašo. Poleg tega uporabljamo še druge.
- prosena kašo(juha, zelenjavni narstek)
- pira (kruh)
- čičerika (zelenjavna juha),...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem