cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kurjava

clock-img

20.05.2010, 15:26

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

Ojla mene pa zanima za katero kurjavo ste se odločile v vaših hiškah? zidamo hiško in ob veliki ponudbi nam ni jasno na kaj bi se greli.
če se vam da napisat še kakšen je bil vložek in kakšna je poraba?
havala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

20.05.2010, 16:32

clock-img

petea

pencil-img

5336

Do jutri imaš v CE sejem na to temo, si greš lahko malo ogledat možnosti.

Odgovarjati tako 'na suho', brez podatkov o legi in velikosti hiše, o možnih izbirah, ki jih imate, o željah in finančnih zmožnostih, ni ravno uporabno.

clock-img

20.05.2010, 19:21

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Midva sva študirala ene tri mesece, kaj bi, pa že prej po malem eno leto. Od sončnih kolektorjev in toplotne črpalke smo prišli na koncu na navadno kombinacijo oljne peči in peči na drva. Pri naju žal kolektorji ne pridejo v poštev, ker ni dovolj sonca, tako da se ne splača, za toplotno ni dovolj zemlje, za eno ni podtalnice, zrak voda, al kaj je že, ni dost izkoristka, na pelete se kvarijo peči, kamin nama ni všeč, tako da... Sva pa bila na sejmu in sva gledala Buderus peči, verjetno bova dala to, so pa drage.

Tako da se mi zdi bolj, da to glede ogrevanja mora bolj kot ne vsak sam premislit in niti ena varianta ni, ki bi bila res popolna. Mi pa imamo drva skoraj zastonj zraven, res pa da mi ni všeč zaradi onesnaževanja okolja, sam midva praktično nimava skoraj nobene alternativne možnosti.

clock-img

21.05.2010, 06:20

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Mi imamo centralno.

Če bi zidali na novo, bi sigurno izbrala toplotno črpalko.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.05.2010, 13:26

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Čisto odvisno od možnosti.

Moja prva izbira bi bila toplotna črpalka, vendar je bila izvedba nemogoča.
In ker imamo do hiše napeljan mestni plin, sploh ni bilo veliko za razmišljaz - imamo plinsko peč, talno gretje, za kurjavo 200m2 hiše pa smo čez zimo plačevali čisto malo več, kot prej za 50m2 stanovanja, pa smo imeli celo zimo precej toplo (2 majhna otroka, ki sta veliko na tleh).

clock-img

21.05.2010, 13:58

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Mi2 sva se odločila za kombinacijo plin, drva, kolektorji, vse skupaj vezano na zalogovnik, sedaj pa se pogovarjava še o mini toplotni za v klet, ki bi jo ravno tako vezali na zalogovnik. Poleg tega imava še kamin, ki ogreva celotno hišo (ni vezan na centralno, imava pa v zgornje prostore napeljane cevi za odpih).

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem