cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kupit ali čakat

clock-img

07.07.2006, 20:31

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Joj sem že tako nejevolna da kdajkoli grem v knjižnico so vse knjige ki jih imam na spisku sposojene.Sem pa videla da jih prodajajo vsepovsod za kar malo ceno (2500)sit .Tak da me zdaj daje skušnjava -al kupit da bom mela na morju kaj za delat ali čakat ,samo do mojega dopusta (čez 14 dni )jih še ne bo.Imam pa sigurno 20 knjig napisanih pa so vse vedno zasedene- ko jih rezerviram sem pa 4,8,10 na vrsti- joj kolk me to jezi

clock-img

07.07.2006, 20:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ena varianta je seveda, da si knjigo kupiš, druga pa, da si ne izposojaš najbolj "in" knjige, ki bi jih trenutno vsi radi brali, temveč kaj takega, ker je tudi zelo dobro, pa pač ni popularno. Verjemi, možnosti je zelo dosti.
Pa ne se sekirat...

clock-img

07.07.2006, 21:47

clock-img

tulip

pencil-img

917

Eno komot kupiš, da ne boš prav izvisela. Za druge pa..kot je napisala že predhodnica, zamenjaj izbiro!user posted image

clock-img

08.07.2006, 09:34

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Še ena varianta je, da menjaš knjižnico. Greš na cobiss, pogledaš kje je tvoja knjiga fraj v vzajemni bazi knjižnic in se pelješ tja po njo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

08.07.2006, 12:52

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Sončece to sem tudi jaz že razmišljala samo ko sem vedno na tesno s časom da vrjetno po njo bi še mela cajt it pol pa spet vrnit nekam na drugi konec mesta ni ravno fajn.Mislim da si bom eno res privoščla pa čeprav bo mož "gundral "na druge bom pa počakala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem