cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kupim voziček easy walker za dvojčka

clock-img

26.10.2011, 16:05

clock-img

cilla

pencil-img

763

Živijo,

kupim voziček za dvojčka easywalker duo, po možnosti vključno z globokima košarama (če je na voljo še ostala oprema iz kompleta, toliko bolje).
Imamo še nekaj časa, voziček bomo predvidoma rabili februarja 2012.

Kontakt pegasta2@gmail.com

clock-img

31.10.2011, 19:23

clock-img

upanje81

pencil-img

290

Pozdravljena,

mi za enkrat prodajamo samo košare za voziček EW duo, ker jih ne potrebujemo več ža nekaj časa in smo zdaj nabavili zimske vreče.  Če te zanima mi lahko pošlješ zs.

clock-img

23.11.2011, 08:50

clock-img

Suzana26

pencil-img

2

Pozdravljena,

povej mi koliko časa si imela otroka v košarah. Tudi jaz imam dvojčka in ne vem kdaj naj preidem v športni del vozička....košare so pa že itak skoraj premajhne...
Hvala..:-)))

clock-img

27.11.2011, 20:41

clock-img

upanje81

pencil-img

290

suzana26 naši dve sta bil stari 5 mesecev, ko smo ju dali v športni del. Priporočajo čimdlje v košarah, no eni pa jih imajo že od rojstva v športnem delu, tako da mislim da smo dolgo zdržali pa še košare za dvojčke so zelo ozke

clock-img

27.11.2011, 21:06

clock-img

Suzana26

pencil-img

2

Ja moja dva sta stara 6 mesecev in ne gre več...tako da sem jih dala v športni del in jima ne kaj preveč odgovarja....pa še moti me ker se neda voziček obrnit proti meni, samo v nasprotno smer.... hvala za odgovor..:-)

clock-img

10.06.2012, 19:16

clock-img

Snezinka4

pencil-img

447

Prodam voziček Easy walker za dvojčka. Letnik 2009. V "lime" barvi (svetlo zelena). Prodam cel komplet: voziček s športnim delom, košari, vreči (tudi zeleni), mreži proti komarjem za košari in športni del, pregrinjalo za dež. Cena 450,00 €. Kontaktirajte me na zs/mail.

clock-img

30.07.2012, 19:03

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Pozdravljene,

prodam voziček EasyWalker DUO+ zimski vreči+ globoki košari+dežne prevleke za 475 EUR.

Celoten oglas si lahko pogledate na: http://www.bolha.com/vozicki-za-vec-otrok/vozicek-za-dvojcke-easywalker-duo-oglas1281412505.

Lp

M.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem