cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kupim streho za otr. voziček Patron

clock-img

22.05.2012, 12:19

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Po 3 mesecih čakanja smo končno dobili predpisan otr. voziček Patron za našega 2- letnika s cerebralno paralizo. Voziček je praktično gol in je treba vse dodatke dokupiti, ki pa niso poceni.
Zato prosim vse, ki bi imeli streho za ta voziček (po možnosti v modri barvi, ni pa nujno) in /ali spodnjo košaro in je več ne potrebujejo, da se mi javijo na zs.
Prav tako iščem varovalo za leseni trip trap stolček, če ga ima kdo odveč.

hvala in lp!

clock-img

22.05.2012, 14:58

clock-img

ninocka100

pencil-img

2

Živjo,
sem ti odgovorila na zasebno.

LP

clock-img

24.05.2012, 09:54

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka100

Živjo,
sem ti odgovorila na zasebno.

LP

a pod drugim nickom? ker od tebe nisem nič dobila user posted image

< Sporočilo je popravil bambixxx -- 24.5.2012 9:57:31 >

clock-img

24.05.2012, 20:47

clock-img

ninocka100

pencil-img

2

Živjo,

ne morem poslat na ZS, torej tukaj sporočam, da imam oboje na razpolago, v modri barvi. Najbolje, da me pokličeš na 031 330 634.

clock-img

29.05.2012, 13:14

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

zadevo sem rešila z univezalnim dežnikom in mrežo na ježke user posted image , pa me je vse skupaj stalo dobrih 16€, namesto 150€.

še vedno pa iščem varovalo za trip trap stolček, če se komu valja doma in ga ne potrebuje več.

clock-img

18.07.2012, 15:43

clock-img

Anonimen

Zdravo,

nujno potrebujen rabljen voziček Patron - prosim, če ga ne potrebujete, da me pokličete na gsm 041/860-403.

Prosim, da obvestilo posredujete tudi osebam, ki imajo ta voziček in ga ne potrebujejo, ker je zares nujno.

lp

clock-img

20.07.2012, 13:15

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Bambixxx, sem poslala ZS

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem