cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kuhinjska deska

clock-img

22.12.2005, 12:36

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Pri pomivalnem koritu imam originalno (plastično) kuhinjsko desko. Ne morem jo menjati, ko se zrabi. Zato delikatna živila režem na posebni deski.

No, pa se je vseeno zapackalauser posted image  In sicer z mandarino in rdečo papriko. Sem drgnila z vsem mogočim, pa ne gre dol, oprala sem jo tudi v pomivalnem stroju na najvišji temp., pa je samo majčkeno boljeuser posted image

A imate kakšno preizkušeno sredstvo, da se znebim teh madežev?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

22.12.2005, 15:28

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Naj omenim, da sem tako, kot svetuje Neva v temi Madeži-kako jih odstraniti, že probala, pa ni šlo. Madež je bil od prejšnjega dne.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

22.12.2005, 15:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sama sem pri flekih tudi bolj tako-tako. Ne vem kakšne barve je tvoja deska, kaj pa če bi probala z dobro staro Varekino? Je zelo močna, tako, da če je deska barvna, lahko pobere tudi barvo, če pa je bela, pa ne bi smelo biti problema.
Žal, to je edino, na kar se spomnim.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.12.2005, 18:36

clock-img

Anonimen

U madona Marogica! Z varekino se jaz ne bi igrala, glede na to, da se deska uporablja za živila. user posted image  Jaz mam leseno, pa je tud čiust zelena, ko recimo peteršilj nasekljam, sam gre potem dol. Poskusi z limoninim sokom, za madeže od borovnic deluje! user posted image

clock-img

22.12.2005, 18:53

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Saj sem napisala, da se ne spoznam na čiščenje flekovuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.12.2005, 19:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ščetka za nohte pa na delo.....

clock-img

22.12.2005, 22:26

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Eh, kaj češ tako pucat, sej bo naslednji dan isto user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem