cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kuhinja Svea

clock-img

29.12.2011, 18:22

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Imam 2 vprašanji glede kuhinje. Najprej me zanima, če ima katera kaj izkušenj s kuhinjami Svea. Drugo pa, kakšno je vaše mnenje, če je barva kuhinje v celoti skoraj identična barvi tal (parketa) v kuhinji - oboje v barvi češnje. A je to ful narobe ali gre skupaj?user posted image

clock-img

29.12.2011, 20:02

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Odgovor na prvo vprašanje: Imam svejino kuhinjo že 9 let in sem zadovoljna, brez pripomb. Glede drugega, si je pa takole na pamet kar težko predstavljati, po moje če kakšne ploščice ali pa kakšna druga stenska obloga druge barve razbije enoličnost, to sploh ni problem.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

30.12.2011, 08:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

po moje moraš met vse ostalo v svetli barvi..
pa dobro je da je velika kuhinja in da je svetla (velika okna). pa kake ledice po celem stropu tudi ne bi škodile user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

03.01.2012, 12:03

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Imam sveino kuhinjo Tamara že 13 let in nimam pripomb. Kaj pa se tiče barve kuhinje, dodaj mal več steklenih elementov, da razbijejo monotonost (moja kuhinja ima na steklenih vratih vitraž). 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem