IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA
Na sliki po mojem niso ploščice temveč imitacija naravnega kamna. Sama na vanilijo high glos ne bi dajala belega stekla. Na sliki je prozoren oz. mat in kot kaže služi kot neke vrste luč, zato je tukaj efekt popolnoma drugačen kot če bo potem belo steklo. Barvo sten bi skušala ujeti enake barve kot bodo zgornje omarice. Jaz ploščic ne bi dajala, ampak bi dala steklo iste barve kot omarice, prav tako okoli štedilnika. No tudi takšen kamen kot je na sliki mi je všeč, samo talne ploščice bi pa prilagodila spodnji barvi elementov, morda ploščice imitacija lesa . Ti pa moram reči, da ima jaz tudi omarice v barvi vanilije (high gloss), vendar jih bom v kratkem nadomestila z belimi, ker je precej težko kombinirat z ostalimi zadevami, še posebej, če si tip in rad z dodatki kaj spreminjaš...
Verjamem da je težko kombinirat, jaz imam že sedaj težave, sam v to smer, da vse nekako ciljam na rjave odtenke, kar pa ni najbolj. Belo steklo sem mislila dat ravno zato, da mal razbijem to enoličnost, nad štedilnikom pa mislim dat ploščice zato, ker bo tam dejansko samo napa, nobenih visečih elementov, tko da pridejo ploščice 1m v širino in do stropa.
Na slikci pa je navadno kaljeno steklo, zato pa potegne na zeleno.
Po tleh bo pa očitno res bolje da dam svetle, mi je že
tko svetoval, sam sem jih mal sita, ker jih imam že v zgornji kuhni.