Mi smo imeli prikolico 8 let, tako da vem, kako izgleda kuhanje v baldahinu. Zdaj, če je prikolica v senci, potem še nekako gre, če pa je na soncu, potem je pa notri hujše kot v savni, pa da še kuhaš tam ... No, mi smo enkrat, ko je bilo res vroče poletje, štedilnik vseeno nesli ven, ker notri res ni bilo za zdržat. Drugače pa je kar šlo, sicer je vroče, ampak O.K. Smo pa takrat imeli prikolico v res zelo gostem borovem gozdu v ful senci. Je bila kar tema tam.
Meni se za par dni tega baldahina absolutno niti pod razno ne bi dalo postavljat, ker res, še tisto, kot je povedala Sisy, je tu mač za 3 ali 4 dni. Ne vem zakaj bi bilo treba štedilnik nekam pospravljat? Saj čisto lepo zgleda, če imaš zunaj vse lepo postavljeno. Lahko edino kakšno marelo razpneš čez kuhinjo, da ne leti z dreves po štedilniku in frčkarijah zraven, ali pa pri viv dajo eno plahto čez, ko je ne uporabljajo. Mi imamo marelo.
Čimmanj kompliciraj, res. To ti pravim jaz, velika komplikatorka, ampak vidim, da si ti še malo večja od mene.
Aha, sisy, ja, saj jaz imam tudi potem dve taki mali mizici, na eni je zaenkrat štedilnik (ker je una omarica za posodo ni primerna za to, je pa primerna kot odlagalna površina), na eni je pa hladilnik. Ampak zdaj mi rada zreducirala vse to na minimum. Da ni toliko enega postavljanja in pospravljanja ob pogostih selitvah.
Tako da bi rada eno omarico, ki ima spodaj 3 police za posodo, pa da sta stranici iz enega komada, da se ne razstavi, ko jo polno posode dvigneš in postaviš v avto, pa fajn bi bilo, da ima kakšne take zadeve, kot je tisti vetrobran za prinski štedilnik, ki se ga da potem vodoravno dat in je potem polica. No, ampak tega ne dobim nikjer.
Še najboljša mi je tale, samo je mallo majhna, se mi zdi. Štedilnik bi šel gor, ostalo pa ne. Ima pa pri krajeh žepe, no, to je bolje kot nič:
http://www.mixi-caravaning.si/katalog/product.php?cat_id=31&product_id=1020033817