cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kuhanje na Aptamilu

clock-img

06.12.2004, 13:34

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Zanima me, ali lahko npr. mlečni riž ali koruzni zdrob kuhaš na Aptamilu. Če ne, kako pa ga naj? Hvala:zmeden:

clock-img

06.12.2004, 13:37

clock-img

mtd

pencil-img

767

oj, tud jaz ne vem, bom pa poskusla ga dodat blitvi, ko bomo začeli jest, tako da ga bom vsaj zagrela, če že ne zavrela.
lp

clock-img

06.12.2004, 14:32

clock-img

bini

pencil-img

1623

hm... jest zaenkrat dajem tiste kašice od milupe.. ampak počas bi rada tud ta prav riž in koruzni zdrob dala moji mali... kaj pa če bi to skuhala na vodi in potem zmešala s pripravljenim aptamilom?? samo ugibam :ups:.. morda bo katera že iz izkušenj kaj več povedala.
lp

clock-img

06.12.2004, 19:57

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Sem že poskusla kuhat na vodi in kasneje dodat mleko, pa ni tako okusno.;)

clock-img

06.12.2004, 22:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem mu vse pripravljala na vodi. Poskusila sem s svojim mlekom pa ni bilo okusno in mali tudi ni jedel, zdaj ko je kuhan na vodi pa lepo papca!
Kupim mu npr. otroški gris od Nestle-ja, ki se pripravi z vodo in je zelooo okusen. Prav tako pa tudi obstaja bananina kašica, ki se pripravlja z vodo in je še bolša. Morda poskusi s tem.
Kupiš pa jih lahko v Sparu, stanejo okrog 700tolarjev. Jaz mu to ponudim kot jutranji obrok ali kot večerjco.

clock-img

07.12.2004, 11:04

clock-img

piškotka

pencil-img

149

OK, bom vprašanje zastavila drugače. Ali lahko Aptamil tako prekuhavaš oz. pregrevaš ali ne. Vem za vse kupljene kašice in ostalo, vendar jaz raje dam hčerki doma kuhan mlečni riž kot kupljeno kašico. Zanima me samo, če lahko to mleko prekuhavaš.

clock-img

07.12.2004, 15:53

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

No, res se nisva razumeli...hihihi!Saj jaz mu tudi raje pripravim kaše sama doma. In te kaše, ki so od Nestleja mu jaz dajem namesto svojega mleka. Malce bolj hranljive so in goste, to niso kašice iz kozarčka. Enako je kot da bi otroku kupila npr. čokolino le da ima okus po bananh ali pa gris in uporaljati ga lahko začneš prej.
Glede Aaptamila pa ti svetuem, da naredi tako. Pripravi mleko (na primerno temp. ohlajeno in prekuhano vodo+mleko) ter nato primešaj zraven kar želiš, riž ali sadje. Če se ti zdi pregosto pa še malo s paličnim pretlači. Lahko pa pokličeš tudi na št. za potrošnike, ki jo najdeš na škatli in se direkt pozanimaš.
Mene pa zanima kateri Aptamil uporabljaš? Moj mali je 5 mesecev star in še imem Aptamil AR (začetna formula kupila sem ga za slučaj da ne bi dojila).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem