cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kuhan pršut

clock-img

07.01.2006, 17:37

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

A si ga katera privošči?

Ma jaz sem se danes pregrešila, in si privoščila 2 sendviča....je pa kuhan iz ŠPARA (baje Kraški)...

Menite, da je lahko kej narobe?

LP

clock-img

07.01.2006, 20:50

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Po moje ne more biti nič narobe, saj je pršut dodatno toplotno obdelan - kuhan. Najbrž velja enako kot za druge sveže salame

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

07.01.2006, 21:37

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Re: prehrana

Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   07-01-06 17:44

ne, ni nevarno. Omejitve se nanašajo le na suhe oziroma sušene mesne izdelke nepreverjenega izvora. Kuhano in pečeno ni sušeno in Spar ali drugi veliki trgovci ne poslujejo z mesom nenadzorovanega porekla!

clock-img

07.01.2006, 23:32

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Ne komplicirat, pa bo. Jaz jem, kar mi paše in kadar mi paše - tudi pršut, suhe klobase, gobe...

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

09.01.2006, 16:23

clock-img

MATEJA

pencil-img

195

Joj kuhan pršut je itak že poln kemikalij, ni šans da tam preživi zajedalec za toksoplazmazo user posted image . Moje mnenje je tudi ne preveč komplicirat, G mi je rekla, da lahko jem vse kar je s štampiljko (tudi sušen pršut, če je kupljen).Da pa se ji zdi, da je pršut najmanj nevaren za okužbo, ker je dobro soljen, sušen, pa stoji 2-3 leta... Ne smeš jest slabo pečenega mesa, kakšne skute, sira - domačega...pa pazit se mačjih "drekcev" - zelenjavo iz vrta dobro prat, ker mačke obožujejo vrtove za opravljanje potreb... user posted image  user posted image  Jaz sem po izvidu za tokso negativna, se pravi, da se nisem nikoli prej okužila, sem pa v svojih 24 letih pojela nevemkoliko raznih domačih suhomesnatih proizvodov (pršut, klobase, panceta, zašink, kajena rebrca...), ki jih moj oče obdela in posuši doma, pujski so pa kupljeni in ne vem če je meso preverjeno user posted image ... Tako da kar ti paše, vsega po malem.Lepo nosečnost.

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem