cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev po sexu

clock-img

23.01.2006, 11:39

clock-img

Udb

pencil-img

5380

V bistvu nisem bila čisto prepričana na kateri forum tole najbolj paše - a sem, al po porodu,... No, sem kar sem vrgla! user posted image

Torej sem 3 mesece po porodu in po vsakem odnosu krvavim! Pa niva nič divja, ampak čisto normalno!  Zakaj to, a je bilo pri vas enako in koliko časa? Je pa res, da sem bila po porodu kar fajn šivana.

clock-img

23.01.2006, 11:45

clock-img

total

pencil-img

4453

Res ne vem za kaj bi krvavela,ja mogoče je še od šivov al se pa še čistiš,kaj pa menstruacijo maš že redno?

clock-img

23.01.2006, 13:51

clock-img

fricka

pencil-img

751

Mogoče pa preveri, če krvaviš res ti. Midva sva mislila iszo, pa je imel on kri v spermi.

clock-img

23.01.2006, 14:32

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Sigurno krvavim jaz! :)

total, čišča je prenehala že pred 7 tedni, menstruacijo imam redno, ker sem na KT...drugače ne krvavim, samo po spol.odnosu.

clock-img

23.01.2006, 14:38

clock-img

juma

pencil-img

97

Po mojem je najbolje,da kar svojo G.pokličeš in ji razložiš situacijo.user posted image

clock-img

23.01.2006, 15:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če se te krvavitve ponavljajo, se pojdi pokazat h G. Verjetno ni nič pomembnega, a normalno to vendarle ni.

clock-img

29.01.2006, 10:54

clock-img

benika

pencil-img

7793

UDB, tud meni se to dogaja in vem, da ima marsikatera tudi te težave, tako da se vsaj jaz ne sekiram preveč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem