cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev po abraziji

clock-img

17.09.2008, 23:24

clock-img

*lena*

pencil-img

84

zanima me koliko ste krvavele po abraziji? ali je bil dobolj dnevni vlozek? ker jaz si moram dnevni vlozek kar nekajkrat zamenjati!!

Lena

clock-img

18.09.2008, 07:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Po prvi abraziji sem uporabljala normalne vložke, kolikor se spomnim, torej je bila krvavitev nekaj srednjega; krvavela sem en teden. Po drugi pa sem krvavela samo dva dni komaj opazno. 

clock-img

18.09.2008, 14:33

clock-img

strumf

pencil-img

382

halo. po abraziji sem krvavela malo manj kot tri tedne. sem mislila, da se ne bom nikoli rešila teh vložkov. na začetku sem kvravela, kot pri M, kasneje sem uporabljala dnevne vložke. vendar sem opazila, da ko sem začela delati sem bolj krvavela. meni je G rekla, da je to normalno.  in točno čez en mesec po abraziji sem dobila M. tako da sem dala sedaj kar nekaj denarja na vložke.user posted image user posted image user posted image user posted image  

vendar sem vesela, da je M prišla, ker tako vem da je vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 20:06

clock-img

tassika

pencil-img

5068

vidim, da nisem edina, tudi jaz bolj krvavim, ko sem bolj aktivna, recimo, če grem na krajši sprehod ali pa če stojim, me pa zanima, če je zraven katero še špikalo, mene trenutno pri levem jajčniku, a to pomeni krčenje maternice ali kaj? Upam, da se mi krvavitev kmalu ustavi, v pon. moram itak v službo, še dobro, da večino časa sedim.

clock-img

10.10.2008, 14:05

clock-img

lara33

pencil-img

74

OJ Jančika RR!
Ne vem kam ti naj ti sploh napišem sporočilo. Sem danes ugotovila, da sva bili sošolki v OŠ. Bi rada s tabo kaksno rekla- beri natipkala.
Lara33

clock-img

10.10.2008, 22:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Lara33, imaš zasebno sporočilo. Na vrhu strani desno ti pri napisu Moja Ringaraja utripa rdeča puščica, klikni tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem