cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev po abraziji

clock-img

23.02.2008, 21:17

clock-img

smax

pencil-img

3

Lepo pozdravljene vse skupaj, sem nova na tem portalu. Zanima pa me samo koliko časa ste krvavele po čiščenje, ali pa vsaj imele izcedek?

clock-img

23.02.2008, 22:21

clock-img

Anonimen

Približno 14 dni. Od rahle krvavitve do izcedka.

Lpuser posted image

clock-img

24.02.2008, 14:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Od dneva abrazije do malo izcedka cca 14 dni.

clock-img

24.02.2008, 21:01

clock-img

smax

pencil-img

3

no problem je v tem, da sem lansko leto ravno tako bila na čiščenju, ampak kot se spomnim nisem imela nobenih težav s krvavitvijo. Zdej pa je bil na začetku samo tak izcedek, zdaj pa se mi kaže tudi prav rdeča kri. zdaj v torek bo pa že 14 dni po abraziji, in mislim da se bom morala pokazat G, kaj menite? Se ni za hecat a ne?

clock-img

24.02.2008, 21:04

clock-img

saksi

pencil-img

6

krvavela sem 14 dni in vročina 37,2, pa so mi na urgenci dali amoksiklav...po dveh dneh pa ponovno na čiščenjeuser posted image

sedaj je minilo 5 dni in še vedno malo krvavim, tudi bolečin je še nekajuser posted image

clock-img

24.02.2008, 21:08

clock-img

smax

pencil-img

3

halo samo to pa ni najbolj v redu ,ane da greš potem kr še enkrat na čiščenje, to ful ni v redu. V bistvu te prvič niso v redu spucali al kaj? No saj ravno tega se bojim, da se mi bo točno to jutri zgodilo. Grozauser posted image

clock-img

25.02.2008, 09:12

clock-img

saksi

pencil-img

6

ker so me čistili stažisti in bila je vrsta kot v menzi. prijazni so pa bili zelo vsiuser posted image
zelo.

javi se, da nam poveš kako je bilo...srečno user posted image

clock-img

25.02.2008, 12:46

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Jaz sem imela nekaj malega izcedka, potem je bila pa kar močna krvavitev. Vse skupaj je trajalo celih 26 dni!!! user posted image

clock-img

25.02.2008, 14:54

clock-img

Mavrica32

pencil-img

109

uf, kako dolgo!
prvič sem krvavela malo več en teden. Drugič sem samo tri dni - en dan prej sem delno splavila doma. Tretjič pa se tudi en spominjam, da bi trajalo več kot deset dni. Če ne štejem, par kapljic. Čista sem bila pa po 14 dneh. Sem se že tako naveličala vložkov. Da sem imela na koncu stare spodnjice, itak je bila krvavitev premajhna, da bi šlo skozi.
Upam, da ti krvavitev čimprej preneha in da ti ne bo treba iti na reabrazijo.
vso srečo.

clock-img

26.02.2008, 23:00

clock-img

janin

pencil-img

29

Jaz sem krvavela dobrih 14 dni in to enih deset dni zelo, zelo močno.user posted image
Sem že zagnala paniko, da ni kaj narobe in me je g. kar pomirila in rekla da je to vse v mejah normale.
Prvo user posted image sem dobila točno mesec dni po abraziji, ki pa je bila spet nekam dolga.

Vsem želim, da čimprej zagledamo user posted image user posted image
Še eno user posted image za srečo

clock-img

27.02.2008, 09:24

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Živ

jaz sem imela prva dva dni po abraziji skoraj nič, samo rahel izcedek, potem 10 dni krvavitev kot pri menstri, vendar brez kosov in strdkov, potem še 3-4 dni izcedek.
MIslim da pri tebi še ni potrebno da greš na pregled, če je samo krvavitev brez vročine, krčev in strdkov, se nimaš česa bat. Ene imamo malo več časa, druge pa manj, tako kot mentruacija.
Da pa se pomiriš pokliči v ambulanto, ti bodo svetovali, kdaj se pridi pokazat. Srečno vsem user posted image user posted image user posted image

srečna

clock-img

29.02.2008, 22:13

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Zdravo. Jst mam eno vprašanje... Torej, abrazijo sem imela 22.2., do danes sem imela samo malo izcedka, danes popoldne pa se je ulilo, kot pri M. boli me ne nič, počutim se v redu, tko, da mi ni nič jasno. Kaj je to normalno al je lahko kaj narobe?
Hvala za odgovore!

clock-img

01.03.2008, 09:15

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Tako je bilo tudi pri meni, krvavitev se je začela nekaj dni po abraziji in je zgledala kot M, samo brez krčev vročine in strdkov... potem je minilo.
Počakaj še nekaj časa, če nimaš drugih težav.
Srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem