cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvav strdek

clock-img

25.03.2008, 11:13

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Danes ponoči ko sem šla na vc lulat mi je med lulanjem padel ven en krvav strdek, kar velik ene cca 2*2 cm. Sem že 6 tednov po porodu, počutm se ok, vročine nimam, pregled imam drug teden. A se je kateri tut to zgodilo. Čisto malo pa imam še krvavo rjavega izcedka. Ampak tale krvav kos mi pa ne gre iz glave?

clock-img

25.03.2008, 11:15

clock-img

country

pencil-img

266

Tudi meni je letelo po porodu kar precej ven. Mislim, da je to čisto normalno - meni se je to dogajalo že med normalno menstruacijo. Če se dobro počutiš mislim da te nima kej skrbet.user posted image

clock-img

25.03.2008, 11:20

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni je en tak kos, no, je bil kar precej večji, kakšnih 15 cm dolg, padel ven 14 dni po porodu. Sem pa ful ful krvavela, zato me je mož peljal nazaj v porodnišnico, kjer so ugotovili, da je  notri ostal 3,5 cm velik košček posteljice in so me morali sčistiti.
Mal opazuj, če boš videla, da bi začela močneje krvaveti, pa da bi bila to sveža kri, se pojdi prej pokazat, sicer pa ne vem, kaj bi tisto bilo.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.03.2008, 12:01

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Meni se je tak, še malo večji strdek, nabiral še v porodnišnici in me je bolelo, kot bi mi nekdo prebadal meč skozi desni del maternice, desno nogo pa sem imela mravljinčasto. Potem se mi je pa ponoči, po tem, ko sem dobila tabletko za odvajanje blata, izločil tudi strdek iz matrnice. Po tistem je tudi bolečina popolnoma izginila.
Jaz mislim, da če ne krvaviš kaj bolj močno kot doselj in če nimaš kar naenkrat nenavadnih bolečin, je to del normalne čišče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem