cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kruhovi cmoki

clock-img

28.07.2013, 10:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

vedno jih delam po istem načinu..

ampak..enkrat mi razpadejo med kuhanjem, jih samo še na cedilo lahko stresemuser posted image , drugič so pa super..

clock-img

28.07.2013, 15:27

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Moja mami jih je ravno zaradi tega začela delati tako, da oblikuje štruco in jo zavije v alu folijo ter skuha. Ko so kuhani, pustiš malo stati in potem se lepo folija odvije in jih režeš kot kruh - če hočeš takoj odviti, se gor prijemajo in rata poc. Jaz jih tudi samo še tako delam.

clock-img

28.07.2013, 15:32

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ja štruca je super če je več oseb..če sva pa samo dva..mah ne vem..

ampak js jih nardim več pol pa v skrinjo dam in ko rabim samo skuham

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

28.07.2013, 16:26

clock-img

Bombažka

pencil-img

18

Probajte kruhove kocke prej malo popeči, menda je v tem "keč". Jaz to vedno prakticiram, pa se mi zenkrat še niso razpadli.

clock-img

28.07.2013, 20:57

clock-img

Anonimen

Jaz jih po temle receptu delam, pa se mi nikoli ne razkuhajo ... edino kaka drobtina odpade, ce kaj posvoje zmuckam user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/1773/priloge/kruhovi-cmoki/

clock-img

28.07.2013, 21:30

clock-img

patrino

pencil-img

2142

ja štruca je super če je več oseb..če sva pa samo dva..mah ne vem..

Tudi pri nas kuhamo štruco in je veliko bolj okusna kot cmoki. Vsaj nam se zdi tako, saj pride bolj kompaktna in okusna, cmoki pa zelo radi malo spacani in bolj vodeni. Ne vidim težav tudi če jih delaš le za dva. Pač tisto količino mešanice, ki jo porabiš za cmoke za dve osebi, zaviješ v folijo, namesto da iz nje oblikuješ cmoke. Tudi jaz dajem takšne oblikovane štruce v skrinjo in jih vzamem ven po potrebi.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

30.07.2013, 18:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.08.2013, 11:17

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ce sta sam dva pa naredi strucko in ne struco. Jaz naredim ponavadi dve struci oz strucki, delam velikost, ki pase v moj pravokotni lonec na paro in jih delam na pari, 20 minut na 90 stopinj. Pol malo pustim preden narezem. Zavijem jih pa najprej v plasticno folijo, potem se v alu folijo.
Pa se to, v maso dam tudi malo planinskega sira in se vsem ucke posvetijo, ko dam to na mizo.

clock-img

03.08.2013, 15:45

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Moogoče pa bi morala maso malo pustit, da se "namoči".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem