cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krstnima me kje ste kupili oblačila za krst.

clock-img

22.01.2007, 12:50

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Zanima me kje ste kupili oblačila za krst  rabim za fantka in kaj takega za notri dati kot spalna vreča ali kaj podobnega za starega 5-6 mesecev.Hvala 

clock-img

22.01.2007, 13:05

clock-img

smokvica

pencil-img

121

jaz sem svojega fanka krstila pred mesecem in sem ga imela v krstni vreči,kupila sem jo v edini trgovini za katero vem da jih imajo,v aladinu v mb

razveseljujeta me Urška in Žiga

clock-img

22.01.2007, 13:13

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo imeli krst junija. user posted image  sem oblekla v svetlo oblekico in jopico; nisem iskala posebne trgovine z oblačili za krst.

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

22.01.2007, 13:15

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Tudi mi smo imeli krst junija in sem kupila lanene hlačke in srajčko v H&M beš barve.
Tudi mi nismo iskali posebnih oblačilc.

clock-img

22.01.2007, 13:32

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Lahko ga oblečeš tudi v "navadne" oblekce. Moraš pa potem imeti bel prtiček, ki ga kupiš v "cerkvenih" trgovinah.

Drugače sem pa jaz te vreče videla na Bolhi. Sam ne vem, če bo tvoj 6 mesečnik hotel pri miru v njej ležati.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

22.01.2007, 22:48

clock-img

Miška76

pencil-img

365

v baby centru imajo oblačila prav za takšne priložnosti. Mi smo jih za našo user posted image kupili prav tukaj.

clock-img

23.01.2007, 16:49

clock-img

ms3

pencil-img

138

ta oblačila za krst so precej draga se mi zdi, pa še samo za enkrat. user posted image user posted image   user posted image

jaz sem kupila en bel kompletek od  Krisa v Arielu, pa moja mami mi je seštrikala belo volneno vrčo.
drugač pa, če ne boš dobila vreče lahko tud belo dekico uporabiš.

aja, pa tud izposojevalnice obstajajo. mal poglej na internetu, kar na najdi.si vpiši krst pa ti ven vrže. jaz sem zase mal gledala, pol sem se pa raj odločila za bolj enostavno varianto.

clock-img

23.01.2007, 20:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem si za starejša dva sposodila v poročnem salonu. V albumu je slikica od sina - 7 let nazaj. (tega salona ni več, imaš pa v dugih podobne obleke). Za najmlajšo pa mi je kolegica posodila. Če ne bi dobila, pa bi kupila kako elo oblekico, ki bi jo tudi kasneje nosila - zdaj ni problem, ko je bela modena.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.01.2007, 08:53

clock-img

Anonimen

men jo je naredila moja mami, ko smo ga krstili, prav luštkan je bil!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem