cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krst pozimi

clock-img

20.10.2006, 13:09

clock-img

pearl

pencil-img

426

Je bil kateri otrok pri krstu pozimi? Mi planiramo krst 24.12., se mi zdi tak pravljični dan, samo ne vem v kaj jo bom oblekla.

clock-img

20.10.2006, 13:10

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

V kaj toplega najbrž.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

20.10.2006, 13:11

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mi smo imeli februarja. Sin je bil kar v zimskem pajacku.

clock-img

20.10.2006, 13:12

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

daj narediti "žakelj" (kot za spanje) iz belega kosmatega blaga. Luštkano!!user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

20.10.2006, 13:15

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Hana je bila krščena decembra. Nisem komplicirala glede oblačil, oblečena je bila v podložene kavbojke in roza podložen plašček, bilo je svinjsko mraz, ampak je itak hitro minilo.

clock-img

20.10.2006, 13:21

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mi smo ga imeli februarja. Napravljen je bil v pajaca. Ma sej ti ni potrebno gledati da imaš bel pajac. Naš je bil siv. Ga pa magari pokrij s kakšno belo odejco. Nikoli pa ne veš kako bo vreme tisti dan. Na naš 12.2.je bilo sončno za znoret.

clock-img

20.10.2006, 14:09

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Samo ga fajn oblecite ,pa ni potrebno da je v belem, če pa je še čisto majhen pa res zašijte žakeljček. Je pa obred hitro končan. Čas pa ste si res izbrali zelo lep.user posted image

clock-img

20.10.2006, 18:41

clock-img

LORELAJ

pencil-img

85

Moja je bila krščena februarja, sončen a zelo mrzel dan. V cerkvi pa sploh je pozimi zelo mrzlo. Jaz sem jo oblekla v body, majico, žabice, nogavice, copatke in na vrh pa en komplet, ki je bil bolj debel od pliša, narejen na tekšen način kot je prešita odeja, upam da razumeš kaj mislim. Na vrh pa smo jo pokrili še z dekico belo. Ostalo ni bilo belo. Je pa na glavi mela kapo, podloženo z flisom, roza in bele barve.

Jaz glede barv sploh nisem komplicirala.

clock-img

20.10.2006, 19:17

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

Moja Ivana je bila krščena 25.12. na Božič, zame najlepši praznik in je bila kar v džins pajacku s kapuco, in je zgledalo svetovno super. Samo da ji je bilo toplo.
LP

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

clock-img

20.10.2006, 20:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Starejšo hčerko sva krstila 9. decembra. Imela je oblečen zimski pajacek, preko pa izposojeno oblekico (iz poročnega salona) za krst. Bila je pravi mali angelček. Pajacek je bil roza, se pa itak ni videl ven.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem