cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krompirjeve počitnice

clock-img

24.10.2008, 19:43

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
Mal bi vprašala kakšne načrte imate med počitnicami, vreme naj bi bilo lepo,

Mi bi morali biti en teden na morju, vendar je prišlo nekaj vmes, kar tisti ki berete te strani redno verjetno veste kaj mislim, tako bomo raje domo opazovali mladega garača pri izvajanju kazni.

Drugače pa bomo vseeno šli za kakšen dan v toplice, pa v hribe na izlet........

Kaj pa vi??

clock-img

24.10.2008, 19:46

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Nič posebnega, ker še nimamo šolo obveznih otrok tako, da bom normalno v službi.

clock-img

24.10.2008, 20:03

clock-img

tina a

pencil-img

626

Otroka bosta malo doma pri babici, malo pa pri očetu.

Jaz pa na žalost v službi.

user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

24.10.2008, 20:27

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Isto kot do sedaj user posted image user posted image .

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

24.10.2008, 21:51

clock-img

total

pencil-img

4453

Tamal bo doma v varstu,ker jih bo v skupin zelo malo,jaz pa do srede v službi pol pa frej...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

25.10.2008, 09:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V pon. in torek bosta dopoldne sama doma, pol pa mogoče gresta z mano delat, ali pa bosta tudi sama, popoldne pa sem jaz doma. Kak izlet pride, kaj več pa očitno ne. No pa mogoče se gremo tudi kopat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.10.2008, 15:16

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Nobenih posebnih načrtov nimamo... ta vikend sva z možem oba prosta (službe), mlajšega sina sva poslala na Hrvaško s starimi starši (mislim, da do 02.11.), starejši sin bo doma, midva z možem pa med tednom delava... običajen teden, samo, da bo en družinski član manjkal, ker bo užival. user posted image

clock-img

25.10.2008, 16:01

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Naša bo kar doma, ker ima trening popoldan. Tam pa ni počitnicuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

25.10.2008, 20:57

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

hello
Mal bi vprašala kakšne načrte imate med počitnicami, vreme naj bi bilo lepo,

Lepo vreme? Ne bi rekla, da bo ravno lepo, vsaj po napovedi ne. Mah, s tamalim bova verjetno do petka večinoma sama, ker ima ati službo. Kaj bova delala pa nimam pojma, verjetno vse mogoče. Če pa bo kazalo, da bo namesto dežja še kaj suše, pa bo za kak dan šel k moji mami.

lp, Mojca

clock-img

25.10.2008, 21:04

clock-img

janca

pencil-img

309

Mi trije gremo v Moravce. Hči je šla s starimi starši in sestrično v tujino na dopust, sinko pobalinko bo pa doma merkla hišo in stanovanje. Tko da se bomo meli prav lepo.

clock-img

28.10.2008, 00:17

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

čao!!

se upravičujem, ker sem napisala da bo lepo vreme, ker je vreme vsaj danes je bilo tako, za enuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem