cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krogi na steni

clock-img

19.04.2010, 20:04

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Kako naj narišem na steno kroge različne velikosti.Stena bo ene barve krogi pa druge barve pa ne vem kako se tega lotit.

clock-img

19.04.2010, 20:07

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

odvisno od velikosti. če želiš kaj manjšega, potem vzami šestilo, za kaj večjega izreži iz papirja in naredi obrobo, 

clock-img

19.04.2010, 22:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.04.2010, 23:18

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

ajataja, jaz za ta namen uporabim različne velikosti skled in posod. Z lahkoto narišeš krog okrog njih, samo ko ga barvaš je treba bit precej pazljiv, da ne gre preveč čez črto user posted image

- www.mojasobica.si -

clock-img

20.04.2010, 00:06

clock-img

Getreal

pencil-img

427

Jz mam v moji sobi tko narejeno. Mam vijolčno sobo, pol pa temnejše in svetlejše kroge, kar velike (premer tudi do metra in več). Naredila pa sem jih tako, da sem najprej celo sobo v vijola pobarvala, pol sem pa svinčnik zavezala na vrvico, vrvico pritrdila v predvideno središče kroga (lahko zalepiš, lahko ti kdo drži tam prst) in potem narahlo s svinčnikom povlekla krog - vrvica mora biti seveda ves čas napeta, da je svinčnik cel čas enako oddaljen od središča. Pol pa še pobarvaš z manjšim čopičem in paziš da dobro prekriješ svinčnik user posted image
Prijetno ustvarjanje želim! user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 20.4.2010 0:07:31 >

clock-img

20.04.2010, 07:06

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

ajataja, jaz za ta namen uporabim različne velikosti skled in posod. Z lahkoto narišeš krog okrog njih, samo ko ga barvaš je treba bit precej pazljiv, da ne gre preveč čez črto user posted image

Enako. Od voka pokrovka, sklede, pokrovke od posode, velike krožnike.... Ampak jaz nimam mirne roke pri barvanju in se od blizu pozna, da je ročno delo, če gledaš od daleč je superuser posted image

clock-img

22.04.2010, 08:26

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Midva sva delala sicer črte. Je moj zelo natančen in je vsako pikico popravljal. In, da je res lepo za videti moraš biti zelo natančen.

Drugače pa malo idej tukaj:

http://www.primawall.com/sl/products/?c=PrimaOblike

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem