za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
do sedaj sem uporabljala bio pesek za wc našega mucka in se je lepo sprijel v kepo ko se je polulal. sedaj smo kupili kristalnega in res nevem v čem je fora pri tem pesku? prostor kjer se nahaja muckov wc smrdi, čeprav očistim takoj. edino kar je, da se obarva ko se polula, presejat pa tako ne gre. ali morda kaj meni ni tukaj jasno ali je pač takšen?
24.06.2010, 21:37
somic
1241
škoda denarja, sem jaz ugotovila
uporabljam navadni pesek iz mullerja, stane malo manj kot 2 eur in je veliko boljši kot ta kristalni.
nekaj časa sem v italiji kupovala parfumiranega (z lavando), je bil tudo full poceni. sem bila zelo zadovoljna z njim, zdaj ga pa ne prodajajo več
10.07.2010, 20:43
lananai
3613
Nam se tudi ni zdel kristalni pesek nič posebnega - glede na to, da je dosti dražji.
14.07.2010, 22:57
malania
613
Jaz kristalnega nisem uporabljala. Če ti smrdi ti svetujem da kupiš zaprti wc z vratci... je ful fajn.
15.07.2010, 10:05
J.L.
2504
IZVIRNO SPOROČILO: malania
Jaz kristalnega nisem uporabljala. Če ti smrdi ti svetujem da kupiš zaprti wc z vratci... je ful fajn.
te ga z vrati imamo že od zaćetka, sedaj smo na bio pesku, s katerim smo zadovoljni!