cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kremsnite, samsnite,...

clock-img

08.06.2005, 18:39

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Kaj mislite, ali lahko mamica med nosecnostjo in potem med dojenjem je kremsnite, samsnite, skutne in razne sadne torte, ...?

clock-img

08.06.2005, 19:46

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mislim, da je največji problem pri vsem skupaj salmonela, zato tudi odsvetujejo surova jajca v vsaki obliki. Torej šamšnita (stepen beljak) - ne! Ostale pa sem jaz jedla vsake toliko, ampak sem res pazila, da so bile sveže, enako sladoled. Med nosečnostjo sem bila še bolj pazljiva kot med dojenjem. Če pa sama delaš kakšno skutno torto ali podobno, pa raje uporabi kupljeno pastzerizirano kot pa kakšno domačo, ker je spet večja verjetnost kakšne okužbe.

clock-img

08.06.2005, 20:25

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Najvecji problem je res salmonela, a vejetno se kaksne bakterije, ker je pac vse surovo. Sveze jajce so tudi v kremsnitah (jaz jih za doma narejene kremsnite sicer segrejem, ne pa prevrejem), isto je v skutni torti. Pa razne smetane. Kaj pa vem. Jaz sem pazila med nosecnostjo in med dojenjem, zdaj pa vidim, da ene mamice brez razmisljanja jejo vse, tudi tiramisu, sveze sircke,... Pa spet ne vem, ali jaz pretiravam, ali so druge prevec brezskrbne?!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem