cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kremica za otroke bebival

clock-img

21.12.2005, 09:50

clock-img

amadeusa

pencil-img

98

Mene zanima, če mogoče katera uporablja hladilno kremico za obraz od bebival kozmetike, ki jo delajo v mariborskih lekarnah, ali imate dobro mnenje o njej ali ne. Namreč moja punčka ima strašno občutljivo kožo in ji ne odgovarja nobena kremica razen hladilno mazilo za katero vsak mesec moram k naši zdravnici-pediatrinji da nama napiše recept za katerega moram čakat in ravno zaradi tega ker mi ni za čakat v čakalnici kjer je polno bacilov da se temu izognem me zanima bebival kremica. V lekarnah so jo hvalili. Prosim za vaša mnenja. Za odgovore vnaprej hvala.user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2005, 09:54

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Jaz uporabljam to kremo, ali pa Lambrechtovo - kar je v bistvu zelo podobno, ampak ti jo natehtajo oz dajo v embalažo v lekarni; se mi zdi slednja boljša, razlika pa je, da ima bebival eno stvar zraven (ne me vprašat kaj);
trenutno imam bebival, pa ima mala rdečno ritko pa nič ne gre nazaj. tak da bom drugič za ono drugo zagnjavila.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

21.12.2005, 12:07

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz  uporabljam to kremo in ti lahko zagotovim, da je res odlična krema. user posted image user posted image

clock-img

22.12.2005, 08:17

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

To je najboljša krema na svetu..... prve tri tedne smo imeli probleme z ritko... ko sem kupila Bebival se je ritka v enem dnevu zrihtalauser posted image  Do 14 meseca smo imeli probleme z ritko samo takrat ko nam zmanjka Bebivala. Mažem ga ene 3x na dan. Če pa npr. 4-5 dni uporabljam kaj drugega, dobi takoj rdečo ritko.
Po moje bi itak mogla kakšno provizijo od prodaje te kreme dobit..... k jo tok hvalimuser posted image

clock-img

22.12.2005, 13:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz tudi uporabljam to - mi je že zdravnica povedala, da ima ful občutljivo kožico.
Lahko jo uporabljaš tudi za obrazek (jaz sem včasih od Nivee - za mraz in veter, a ni tako dobra).
Je pa ena na forumu rekla, da uporablja tisto, kot za bradavice. Pa sem še jaz poskusila in je za lička še bolj učinkovita (lanolin Multi- Mam)

clock-img

23.12.2005, 08:55

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz jo imam pri kakšni rdečici in je super

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

23.12.2005, 23:59

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ali se jo dobi samo v lekarnah,ali še kje drugje?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem