cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krema za obraz po 40.letu

clock-img

02.02.2012, 20:00

clock-img

morje10

pencil-img

186

Zanima me, katero uporabljate in koliko ste zadovoljne. Imam suho kožo. Prisegate na visoko kozmetiko ali bolje kaj naravnega ali pa kar Nivea klasik.
Vse bolj ugotavljam, da mi paše nekaj navadnega, toda hkrati razmišljam, da pa morda potrebujem kaj bolj letom primerno, npr. Neovadiol od  Vichy ali kaj podobnega. Kaj predlagate?
Upam, da je tu še katera toliko stara, da mi lahko odgovori.

clock-img

03.02.2012, 10:00

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Meni paše od Afrodite Natural Lift, imam serum in kremo.
Sem pa navdušena nad kolekcijo Guerlain. Sem imela možnost sprobati nekaj testerčkov, približno en teden in je zelo zelo dober občutek. Serum se zelo lepo vpije, krema pa je kot bi bila malenkost penasta, se tudi zelo lepo vpije. Je nežno, prijetno odišavljena, menda brez vsebnosti parabenov.
Ampak, glede na to da krema stane okrog 80€, serum 100€, krema za okrog oči tudi okrog 80€, bo žal ostalo le pri navdušenju.
Res mi je predragouser posted image , se mi pa zdi brez veze kupovat samo en izdelek iz linije, ostalo pa uporabljat nek približek.
Vse ali ničuser posted image , no v tem primeru ničuser posted image user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

03.02.2012, 12:15

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Kakšno kozmetiko uporabljati po 40-em letu lahko vprašate tudi super kozmetičarko Marjanco, vam bo dala kak koristen nasvet ali recept za domačo masko za obraz. Najdete jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/marjanca-bozic-kostanjsek_17

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

10.02.2012, 21:37

clock-img

morje10

pencil-img

186

Meni paše od Afrodite Natural Lift, imam serum in kremo

Sem pisala in dobila danes vzorčke in upam, da mi bo ustrezala. Hvala.

clock-img

10.02.2012, 21:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR

letu lahko vprašate tudi super kozmetičarko Marjanco,

Super nasveti za super lepe ženske user posted image ?

Uporabljam standardne kreme, a la Green line, za normalno in mešano kožo, brez let. Ali od Afrodite, samo več ne vem katero, pa neko dojenčkasto zdaj porabljam do konca, da ne gre v smeti.

clock-img

10.02.2012, 21:58

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

od Afrodite so pa res dobre. sem jih mela in sprobala kar nekaj in so vse prav fine za kar so namenjene. zdaj pač ne bom mogla več, ker jih tukaj ni.. user posted image

clock-img

10.02.2012, 22:16

clock-img

Anonimen

Mateyka, a je v tem mrazu tudi Pošta zamrznila poslovanje?

clock-img

10.02.2012, 23:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Mateyka, a je v tem mrazu tudi Pošta zamrznila poslovanje?

joj, raj ne napišem seznama, kaj vse bi rada da se mi pošlje user posted image

clock-img

12.02.2012, 12:08

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

od Afrodite so pa res dobre. sem jih mela in sprobala kar nekaj in so vse prav fine za kar so namenjene. zdaj pač ne bom mogla več, ker jih tukaj ni.. user posted image

he he he, vse zivece v tujini prisegamo na Afrodito. In ja, tudi jaz vem kako je ko ti zmanka, sem bila sedaj par mesecev brez kreme za obraz. Ce hoces mi poves katero in ti jo posljem, ko grem v Slo. Jaz itak naredim vedno zalogo te kremice.

A kaj bi ti se imela? Ajvar,kisle kumarce, slovenske klobase, prsut itak, riz zlato polje, kis za vlaganje za prat, ... vse to jaz tovorim s sabo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem