cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krema po sončenju

clock-img

28.06.2019, 21:22

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

Lep pozdrav vsem,
smo v obdobju morja in za dojenčke in majhne otroke najdemo miljon nekih reklam za sončne kreme. Nikjer pa ne zasledim, s čim mažemo otroško kožo po sončenju? če je opečena (kar upam da se ne dogaja) potem verjetno kakšna naravna aloe vera, kaj pa drugače uporabljate? Želim le dodatno nahraniti in navlažiti kožo, ki je izpostavljena sončku, po možnosti čim bolj naravnega izvora. Kakšen predlog? Ne bom nasedala reklamam in žeim vaše osebne izkušnje. hvala, mi boste v veliko pomoč pred morjem user posted image

clock-img

22.07.2019, 10:27

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Zdravo.

Jaz ga namažem kar z običajno otroško kremo s katero ga mažem tudi čez leto ali kar z mandljevim oljem.
Na srečo ni bil še nikoli opečen, spomnim pa se da nas je kot otroke babica, ko smo bili opečeni mazala kar z jogurtomuser posted image
Sama se zdaj namesto z pravim jogurtom po sončenju mažem raje z Afroditinim jogurtom za telo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem