cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kredit

clock-img

12.05.2005, 17:57

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Hej, pozdravljene vse.
Sem videla, da ste zadnjič že ful razglabljal o kreditih, pa me zanima, če bi mi lahko razložile čimbolj na kratko (enostavno imam v mislih), kje se vam ga je najbolj splačalo vzet in kakšni so pogoji, pa še veličina kredita.
Namreč, konec leta al pa v začetku ´06 bi si rada kupila avto...
Zdaj je polno vsega drugega. Stanovanje, poroka in poročno potovanje:bravo::bravo:... Rabiva pol leta, da prideva na zeleno vejo, pa da kaj našparava, ampak vsega pa ne bo mogoče,al pa bi predolgo trajalo...
Torej, kaj enostavno povedanega zame??

Upam, da imate čimveč nasvetov...
LP vsem in čimveč dobre volje

clock-img

12.05.2005, 20:28

clock-img

zoya_

pencil-img

703

JAz ti svetujem, da na čim več bank vprašaš, kako in kaj. Saj imajo sedaj tudi vse informativne izračune na netu. Tako boš najlažje ugotovila, katera je najbolj ugodna.

clock-img

13.05.2005, 07:57

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi jaz ti predlagam da si izračunaš na netu za posamezne banke. Jaz sem se odločila za banko Volksbank in sicer za gotovinski kredit na 6 let, kjer ti lahko mesečno odtegujejo 40% plače. Tuje banke imajo nižje obrestne mere kot pa naše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem