cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kraški ovčar

clock-img

29.03.2008, 21:32

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

a pozna kera koga, ki proda kraškega ovčarja-mladiča z rodovnikom???

hvala in Lp

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.03.2008, 22:00

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

hvalauser posted image
sem našla že nekaj oglasov (na bolhi) pa tam itak cene ne piše...
zanima me, če veste kakšna cena se pribljižno vrti pri teh psih?
okrog 500€?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.03.2008, 22:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

hvalauser posted image
okrog 500€?

Osebno bi ti odsvetovala nakup prek bolhe. Pokliči tega vzreditelja, pa če jih slučajno ni več, zagotovo ve za druge vzreditelje te pasme in ti bo lahko kaj priporočil.
Na bolhi so več ali manj preprodajalci.
Cene pa ne vem, žaluser posted image
Je pa verjetno okol 500 ja...

clock-img

29.03.2008, 22:20

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

hvalauser posted image
okrog 500€?

Osebno bi ti odsvetovala nakup prek bolhe. Pokliči tega vzreditelja, pa če jih slučajno ni več, zagotovo ve za druge vzreditelje te pasme in ti bo lahko kaj priporočil.
Na bolhi so več ali manj preprodajalci.
Cene pa ne vem, žaluser posted image
Je pa verjetno okol 500 ja...

karin hvala ti!user posted image

clock-img

29.03.2008, 23:36

clock-img

Anonimen

A krasevci so tolk "pocen"? Mater, beagli, taki, ki so res beagli, so po 800-900€ user posted image

Poklici na KZS, tam se bos izognila preprodajalcem in steparjem.

clock-img

30.03.2008, 23:01

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

sej imata obe z karin prav-bom raje pogledala za kej kjer je zihr! ker ima kolegica zelooo slabe izkušnjeuser posted image so ji za 500€ prodali bolanega mladiča mopsa, ki ji je drugi dan umrluser posted image user posted image user posted image tipe je prijavla, policija pa nič...
hvala obema!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem