cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krči

clock-img

19.01.2009, 20:17

clock-img

vilpol

pencil-img

51

Pozdravljeni!
Imam 3tedne staro punčko, pa so jo začeli matrati krči. zanima me, katere hrane se moram izogibati, da nebo imela krčev? ali imajo vsi dojenčki krče? ali je to odvisno samo od moje hrane (ker jo dojim) ali tudi kaj drugega? kaj sploh lahko jem?user posted image

clock-img

19.01.2009, 20:21

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem jedla skoraj vse, razen tistega kar najbolj napenja (fižol, zelje,...), pa pila sem čaj iz kumine, ki je proti napenjanju in nam je pomagalo, da smo imeli precej manj krčev, kot bi jih imeli sicer. Sem poskušala biti tudi par dni brez čaja, pazila pri hrani, samo je imel občutno več krčev kot če sem čaj pila.

clock-img

19.01.2009, 20:28

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Moja je imela ful krče, in jih še sedaj pri 6 mesecih ima če jem paradižnik, skuto, preveč začinjeno hrano, npr. paprika+poper, eni dobijo po mlečnih izdelkih krče, po kakšnih pršutih, slanini, kiviju, gazirani pijači.Smo pa tud pili otroški čaj za krče, in otroku davali Lefaxin pa nismo bili nič na boljšem. Poskusi si zapisovat kaj si jedla, in kdaj je imel otrok krče. Vem pa, da je mala ko sem kavo z mlekom pila je bla ful energična in ni hotela zaspat.

clock-img

19.01.2009, 21:45

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

pri nas pa krčkov zaenkrat še ni in upam, da jih tudi ne bo. precej pazim kaj jem- sol in kis sem omejila na skoraj nič, ne pijem alpskega mleka ampak navadno mleko, pojem veliko jogurtov in precej lahke hrane večkrat na dan. 

clock-img

19.01.2009, 22:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2009, 11:58

clock-img

metuljčica1

pencil-img

205

Tudi pri nas proti krčam ni pomagalo čisto nič.Začeli so se ko je bila Nežika stara 2 meseca.Vsak večer po 2 do 3 ure potem je minilo.Tako je bilo vse do 4meseca, potem pa so se krči sami prenehali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem