cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krči

clock-img

06.07.2008, 11:47

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Je res, da naj bi jih nedonošenčki imeli več in v hujši obliki?

clock-img

06.07.2008, 12:57

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Spet jaz...user posted image user posted image user posted image
Naš se je rodil mesec dni prej, pa jih je imel v zelo hudi obliki... Druga kolegica je dobila fanta tudi cca. en mesec prej, pa ni imel nič krčev... Tako, da ne vem... Po mojem je čisto odvisno od otroka.

clock-img

06.07.2008, 20:28

clock-img

saša80

pencil-img

452

moja dva rojena 3 mesece prehitro nista imela nikoli krčev

clock-img

07.07.2008, 01:28

clock-img

mogant

pencil-img

210

Moji trije, rojeni 3 mesece prezgodaj so jih imeli v precej hudi obliki, eden celo za odtenek hujše kot druga dva.

clock-img

07.07.2008, 01:35

clock-img

massylou

pencil-img

539

Po moje je odvisno od otroka. Je pa seveda črevesje toliko prej obremenjeno in mogoče še manj razvito, tako da možno je čisto, pravila pa najbrž ni nobenega.

clock-img

07.07.2008, 08:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Rojena en mesec prezgodaj, črevesni bolnik ni imel krčev, drugi pa tri mesece močne pol so pa izzveneli (na srečo smao zvečer, ga ni zvijalo cel dan, razen, če sem kaj napačnega pojedla). 

clock-img

07.07.2008, 10:18

clock-img

katka28

pencil-img

1083

Rojena 2 meseca prehitro. Pri nas krcev ni bilo. Smo preventivno namesto AD3 kapljic jemali D3.  Mogoce tudi zato, ker je mamica v nosecnosti ze jedla vse po vrsti in sta bila ze navajena. 

clock-img

11.07.2008, 10:10

clock-img

mishel

pencil-img

553

Pri koliko tednih pa so se pojavili krči pri vas?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

clock-img

13.07.2008, 09:04

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Pri Luku pri 10 dneh.

clock-img

14.07.2008, 21:04

clock-img

mogant

pencil-img

210

Pri mojih okrog pdp-ja, torej tri mesece po rojstvu.

clock-img

16.07.2008, 18:35

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naše so jih imele obe. Tavečja 6.T prezgodaj rojena-dobila ko je imela koirigirane tri tedne in točno tri mesece in tamala rojena 14.T prezgodaj-tudi pri njenih koirigiranih treh tednih(ko sva bile doma in sem mislila,da smo iz tahujšega ven),no pa krči. In tudi tri mesece. takrat sem mislila,da bom doktorat naredila iz vseh kapljic. No,potem pa jih ni bilo več.če so hudi pri nedonošenčkih...ne vem,ker obe so mi bile prezgodaj rojen.Tako,da ti ne znam povedati. Pr nas je bilo v glavnem hudo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem