cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kozmetika Avon

clock-img

08.11.2012, 17:28

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Mene me pa zanima kako ste kaj zadovoljne s kozmetiko od Avona, še študiram če bi si naročila ene dve kreme proti gubicam in pa kremo za pod oči pa še kaj zraven. Kako ste kaj zadovoljne z laki za nohte, se hitro sušijo? kaj pa z drugo njihovo kozmetiko?

clock-img

08.11.2012, 17:38

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest pri avonu kupujem:
parfume
lake za nohte (z večino zelo zadvoljna, neki speed dry + al kaj so že)
nakit
milo (500 ml)
spreje za telo (poleti namest parfuma)

kreme pa izključno pri oriflame-u - tam sem dejansko našla kremo ki mi paše.... tut moja zastopnica tko priporoča - avon za deokrativo, oriflame za kreme.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

20.11.2012, 15:17

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

od avona imam eno masko (2 v 1, maska in piling), pafumček in kremco za roke. Načeloma sem zadovoljna, tako da jaz bi na tvojem mestu sprobala.

clock-img

20.02.2013, 16:37

clock-img

Maryk

pencil-img

1

Pozdravljeni.
Mislim, da z nakupom ne tvegate ničesar, saj v kolikor niste zadovoljni lahko v roku 2 mesecev od nakupa proizvod vrnete na Avon če ste članica oz predstavnici, kjer ste ga kupila. Denar vam bo povrnjen, tudi če je proizvod že delno uporabljen. Jaz uporabljam kar nekaj proizvodov, doslej razen z barvo za lase (ki mi ne prekrije sivih las) še nisem imela slabih izkušenj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem