writing-img

kozmetika AVON

clock-img

21.02.2007, 20:30

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jo katera uporablja, kako ste z njo zadovoljne, katere njihove proizvode uporabljate? Kje se po kvaliteti sploh nahaja?

LP

clock-img

21.02.2007, 20:47

clock-img

ona

pencil-img

3685

jaz sem par stvari provala,ki mi jih je mama dala,a nisem bila zadovoljnauser posted image

clock-img

21.02.2007, 20:50

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Zelo dobra kozmetika,samo meni bolj ustreza Oriflame.Avon ima zelo dobre čistilne maske za telo,peelinge,kreme proti strijam.Oriflame ima boljše šampone,kreme za telo,liličila imata pa obe firmi zelo dobra.No,tako je po mojem okusu!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

21.02.2007, 21:51

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz redno kupujem barvne kroglice in sem nad njimi ful navdušena. Drgač si pa kupim kaki glos za usta, aja imam tud maskaro in sem z izdelki kar zadovoljna. Mislim da so ličila bolj kvalitetna od Avona kot od Oriflame. Lake za nohte ima po mojem mnenju pa boljše Oriflame!

clock-img

22.02.2007, 19:02

clock-img

Anonimen

Jaz jo imam porabim vse kar dobim za darilo nekaj vmes naročim za bonus in sem zadovoljna z njimi.Pa tudi druge,ki kopujejo jim je všeč kajti,če jim nebi nilo nebi kupovale vsak mesec pri njih.

clock-img

22.02.2007, 19:06

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  si tud kreme za roke več ne nabavim pri AVON-u.
Ko se mi je obraz olupil user posted image  sem rekla AVON-u BY BY

(moje in samo moje mnenje!!!user posted image )

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

22.02.2007, 23:45

clock-img

Anonimen

Edino, kar mi je všeč od Avon-a (no, skoraj edino user posted image ), je C-vitamin v kapsulah in tisti liquid štos. To še kupim, drugega pa ne.

Lažem - pa še parfum Dreamlife - full mi diši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem