cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kovinska postelja

clock-img

08.10.2005, 13:33

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Dan!

Zanima me, če ima katera izkušnje s kovinsko posteljo - tako, ki je popolnoma brez lesenih delov - cela črna kovinska? Midva si jo zdaj, ko te reči nabavljava, full želiva, pa ne vem, ali se splača - po mojem mnenju se to s časom "razmaje" in škripa... 

Kakršnakoli izkušnja ali nasvet dobrodošla! user posted image

Lp, Saša

clock-img

08.10.2005, 14:49

clock-img

Anonimen

Jaz imam izkušnje z belo kovinsko. Nič ni škripala, sicer smo pa tudi bolj malo skali po njej. Seveda govorim o mojm bivšem fantu ... in postelji.

clock-img

08.10.2005, 14:52

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

morš met pr roki wd-40 in šraufncigr tko kot v unem filmu user posted image  
al pa tko kot v Prvinskem nagonu user posted image

clock-img

08.10.2005, 14:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Moje mišlenje je, da bolj škripa les kot kovina.

clock-img

08.10.2005, 14:55

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Najina nama odlično služi, zaenkrat se še ni nič razmajala in nič ne škripauser posted image
Je pa delana po načrtu in sicer tako, da večja je obremenitev, bolj je stabilnauser posted image

clock-img

08.10.2005, 17:01

clock-img

Anonimen

Kolikor vem, je kovinsko samo ogrodje, v ogrodje pa so vstavljeni nosilci jogijev - podi - ki so ponavadi leseni, nanje pa položen jogi. Pod ima lahko tudi svoje nogice.
Kaj naj škripa? Ogrodje?! Saj ni niti v stiku z jogijem.

clock-img

08.10.2005, 18:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

Še nimamo izkušenj. Samo nekak na dolgi rok stabilno mi ne zgleda. Sploh če je veliko in intenzivno v uporabi.user posted image

Če misliš tako iz Ikee... Midva sva jo pravkar kupila v sobo za goste. Upam, da ne bodo preveč aktivni na obiskih, pa bo zdržala brez škirpanja kakšnih par let... Je pa res, da je smešno poceni, pa če bo po daljši uporabi škripala, kupiš novo... ali pa WD40...

...vox populi...

clock-img

08.10.2005, 21:38

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Rija, daj mi prosim povej, koliko ste dali v Ikei. Midva imava ogledano tako (ne v Ikei), ki ni ravno poceni (kar precej čez 100 jurjev) - ampak ene cenene pa tudi ne bi kupovala. A imajo v Ikei tudi kakšne dražje?

Hvala in lp!

clock-img

08.10.2005, 22:54

clock-img

rija

pencil-img

15589

Midva sva dala za 140 krat 200 79.90 eur brez jogija, je znižana. Imaš tudi večje in malo dražje. Ko je tam razstavljena, zgleda dokaj stabilno. Ampak naša bo v uporabi mogoče dva do trikrat mesečno. Kakšen baka servis ostane čez noč... Bi ti naredila link, pa jim stran trenutno ne dela.
Poglej na ikea.at model NORESUND.

...vox populi...

clock-img

19.10.2005, 12:22

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Moja sestra ma tud to iz Ikee, je zadovoljna z njo, zaenkrat se nic ne skripa!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem