cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kostum za sovo

clock-img

28.10.2008, 18:32

clock-img

simona24

pencil-img

72

Pozdravljeni!

Ve kdo, kje bi lahko na internetu našla kakšno stran (slovensko, tujo - vseeno), kako se naredi kostum za sovo? Nečak mora narediti za šolo, jaz pa nimam pojma kako. user posted image

Če mi lahko kdo pomaga, lepo prosim, ker sem že čiso obupala. user posted image

HVALA!

lp

NIKOLI NE STORI DRUGEMU TISTEGA, KAR NE ŽELIŠ, DA BI DRUGI STORILI TEBI!!!

clock-img

28.10.2008, 23:42

clock-img

Anonimen

ojla,sem našla sliko če ti kaj pomaga,na glavo lahko na obroč za lase narediš uhlje,zalepiš ali pritrdiš z žico,oči lahko narediš iz lepenke v obliki večjih očal,za telo pa vzameš kos blaga,kakega črnorjavega,ga preližiš na pol,izrežeš obliko stožca in na vrhu tega stožca še luknjo za glavo,tako da bo neke vrste pelerina.če hočeš posebej narediti še krila enostavno prešiješ stožec na obeh straneh,tako da sta roki ločeni od telesa.
upam da vama rata.lp

user posted image

clock-img

29.10.2008, 06:03

clock-img

simona24

pencil-img

72

JUTRO!

NAJLEPŠA HVALA! user posted image  Bova poskusila - upam, da bo uspelo. user posted image  

lp

NIKOLI NE STORI DRUGEMU TISTEGA, KAR NE ŽELIŠ, DA BI DRUGI STORILI TEBI!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem