IZVIRNO SPOROČILO: Poker face
In zanima me če sta punci kdaj šli po repete in jima niso dali?
Sicer pa si mi doma tudi ne nabašemo krožnika da vse preko sili, ampak raje manj pa še 1x.
Draga Poker face a se ti zdi da je ajataja kje napisala,da mora bit krožnik tako nabasan da čez visi
je lepo povedala da punce zelo malo pojesta ,ampak to v šoli pa je še premalo za njiju.Po repete pa ti piše da še kompota ni dobila,ker ga je pozabila ,verjetno sploh ne bo upala po kak repete če še tisto ne dobi kaj ji pripada.
Zakaj sem se sploh oglasila,ker tudi sama nisem bila zadovoljna s kosilom v šoli.Imam hčerko,ki v prvi triadi ni imela kosila v šoli ampak pri babici,ker je ona hodila po njo,v četrtem razredu je pa sama začela hodit iz šole in smo jo prijavili na kosilo da je lahko šla potem kar domov,in ja večno lačna.Vsak dan sem ji mogla zvečer pripravit kaj v hladilnik da se je najedla ko je prišla iz šole
vedno je rekla se pa kar ne najem,če dajo tak malo kot dojenčku.Pa sem bila tiho,ok pa že imajo tako.Babica je rekla da bo ona kuhala za njo in naj hodi iz šole k njej in tako smo mi rešili ta problem.Če se imajo drugi dovolj ne vem,ker se nisem poglabljala v to,smo pač po štirih mesecih kosilo odjavili in otrok je sit
pa je zelo mala in drobna in tudi ne je veliko .Verjetno je tudi pri vas kakšen starš razočaran nad kosilom ,ampak smo pač včasih raje tiho in drugače rešimo problem,kar seveda ni prav.Bistvo je ,da ja so tudi take šole,kjer so otroci po kosilu takoj lačni,pa ne zaradi izbirčnosti,kot mečete vse v en koš.